TAKVİM PROJESİ TAKIMA SAHİP ÇIKMA DUYGUSUDUR

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, takvim projesini ve takım gidişatını değerlendirdi. 

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kulübe maddi gelir sağlamak amacıyla bastırdıkları yeni yıl takvimlerinden herkesin alarak takımına destek vermesini istediğini söyleyerek, sezonun ilk maçında kadar takvimleri bitirmeyi planladıklarını vurguladı.  Başkan Caner, ikinci yarı iyi bir seri yakaladıkları takdirde hala play off şansının  olduğunu söyledi.

‘’Takvim projesiyle herkesin takımına sahip çıkmasını istiyoruz’’

,Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, takvim projesiyle herkesin takıma sahip çıkmasını istediğini söyleyerek, ‘’Her sene yaptığımız takvim projesini bu sene de tamamladık. Satışa sunulacak takvimler geldi. Bugünden itibaren satışa çıkacağız. Bu takvimleri geldiğimiz günden beri proje olarak ortaya koyuyoruz. Eleştirenler oluyor. Takvimle bir şey olmaz diyorlar. Önemli olan takvim değil. Amaç bu kentin birlik ve beraberlik içerisinde olması, herkesin bir proje etrafında toplanarak takımın sahiplenilme duygusunun artması. Buradan bir gelir gelecek ama sahiplenme duygusu ayrı bir durum. Takvim projesi herkesin takımına sahip çıkma duygusudur. Başta belediyeler olmak üzere, sivil toplum kuruluşları, kamuda çalışanlar, maden işçileri başta olmak üzere herkesin bu projeye destek olmasını arzu ediyoruz. Bastırdığımız 3 bin 500 adet takvimin bir an önce satılmasını istiyoruz. ilk maça çıkmadan önce bitirmiş olalım’’şeklinde konuştu. 

‘’Transfer çalışmalarımız devam ediyor’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, ‘’Eksik olan kısımlar konusunda transfer çalışmalarımız devam ediyor. Hakan Hürfikir arkadaşımız bu konuda yetkili. Teknik ekiple beraber görüşmelerini yapıyor. En kısa zamanda neticeye kavuşturarak transferleri yaparlar, bizde açıklarız’’dedi. 

‘’Play off şansımız hala var’’

Play off şansının hala devam ettiğini ifade eden Başkan Caner, ‘’Altay maçı ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapabilmek adına oldukça önemli. İlk maçı kaybettik. Bu rövanşı. Kendi sahamızda taraftar desteğiyle beraber bu maçı kazanmak istiyoruz. Ama Onur’un ve Hasan’ın eksikliği var. Onları yapacağımız transferlerle artıya dönüştürüp, iyi bir şekilde ilk maça çıkıp 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Ama herkesin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerek. Yokluklar içerisinde olmasına rağmen ligin ortalarında bir takımız. Her şey bitmiş değil. Takımın iyi bir seri yakaladıktan sonra Play-Off’aulaşması zor değil. Ama bunun için birlik ve beraberlik önemli. Takıma daha öncekinden daha fazla sahip çıkılması gerekiyor’’şeklinde konuştu. 

Emre  Can BAYRAM