Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, görev dağılımını ve takvim projesini değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, görev dağılımını yaptıklarını söyleyerek, görev verilen kişilerin görevini en iyi şekilde yapacaklarını vurguladı. Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Kömürspor’a maddi gelir sağlamak amacıyla bastırdıkları takvimlerin hala istenilen sayıda satılamadığını söyledi.

‘’Takvim projesine destek verilmiyor’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Kömürspor’a maddi geli sağlamak amacıyla bastırdıkları takvimlerin ellerinde kaldığını söyleyerek, ‘’Bastırdığımız takvimler şuanda elimizde duruyor. Bunların biran evvel taleple beraber çıkması gerek. Ama bakıyorum talep yok. Tanesi 30 lira. Bu takıma destek. Bende bir tane alayım destek vereyim diyen yok ya. İnşallah umut ediyorum biran önce bastırdığımız takvimler satılarak Kömürspor’a bir nebze olsun katkı sağlarız. İnşallah Altay maçını kazanarak lige en iyi şekilde başlayacağız. ’’dedi.

‘’Aramıza yeni katılan arkadaşlara görevlerini verdik’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, görev dağılımı yaptıklarını söyleyerek, ‘’Görev dağılımını gerçekleştirdik. Yeni katılan arkadaşlarımıza da görev verdik. İnşallah yeni yönetimimiz hayırlı olur. Aldıkları görevi en iyi şekilde değerlendirerek bu 4 aylık sezonda en iyi performansta fayda verirler. İnşallah umduğumuz gibide olacaktır’’dedi.

‘’Kısıtlı imkanlarla başarılı olmaya çalışıyoruz’’

Kısıtlı imkanlarla ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Başkan Caner, ‘’İlk yarıyı 10’uncu sırada tamamladık. Daha iyi da olabilirdi. Kısıtlı imkanlarla bu kadar oldu. Fazla bir imkânımız yok. Elimizden gelen imkanlar bunlar. Burada 2 tane büyük sanayi firmamız var. Mağlup ülkede ki kriz onları da etkilediği için destek almakta zorlanıyoruz. Şuana kadar bizlere destekleri esirgemediler. Şuanda sayın Valimiz Ahmet Çınar önderliğinde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Kısıtlı imkanlarla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Burada müyüm olan Valimiz Ahmet Çınar’ın desteği. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in ve diğer kurumların desteği. El ele verirsek zaten başarı gelecektir. Bu kentin profesyonel takımda oynayan tek takım Zonguldak Kömürspor. Herkes elinden geleni yapacak’’şeklinde konuştu.


Emre Can BAYRAM