Zonguldak Kömürspor’a  2014 yılında Kestel Belediyespor’dan transfer olan 24 yaşındaki forvet oyuncusu Okan Eken, 3 yıl formasını giydiği kırmızı-lacivertli takımda büyük bir gelişim kaydetti. Zonguldak Kömürspor’da hücum bölgesinin vazgeçilmez  oyuncusu olan forvet Okan Eken, 2016-2017 sezonu sonrası, bir çok takımın transfer listesine girdi.

Zonguldak Kömürspor formasıyla  başarılı bir sezonu geride bırakan Okan Eken’in taliplileri çoğalıyor.  Kırmızı-lacivertli kulüple 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç oyuncu, edinilen bilgilere göre 2’nci Lig takımlarının radarında. Okan Eken, 2’nci Lig’de sezona şampiyonluk hedefiyle girecek Hatayspor, Menemenspor, Keçiörengücüspor ve Altay’ın transfer listesinde yer alıyor.  Bu takımların henüz Zonguldak Kömürspor kulübüne resmi bir transfer teklifi sunmadığı gelen bilgiler arasında.

YÖNETİM, UZATMA TEKLİF EDECEK

Kırmızı-lacivertli takımla 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan forvet Okan Eken, Zonguldak’a gelip yönetimle görüşecek. Kırmızı-lacivertli yönetimin, Okan Eken’e   takımda kalması yönünde sözleşmesinde iyileştirme yapacağı ve uzatma  teklifinde bulunacağı öğrenildi

Eren ARSLANYILMAZ