Kilimli Belediyespor,  ligde kama yolunda yarın saat 15.30’da ‘tamam’  yada ‘devam’ niteliği taşıyan maçta Ümraniyerspor ile mücadele edecek.  36 puanlı temsilcimiz galip gelip, 37 puanlı Trabzon Kanuni ile 38 puanlı Derince Belediyespor’un puan kaybetmelerini bekleyecek. Bu kritik günde tek temennimiz Kilimli Belediyespor’un istediği sonuçları alması ve ligde kaması…

 Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta Kilimli Belediyespor için artık yolun sonu. Temsilcimiz 34’üncü ve son haftada hayati önem taşıyan maçta sahasında Ümraniyespor’u konuk edecek. Sarı-siyahlı takımın cezası nedeniyle kadın ve 12 yaş altı çocukların ücretsiz izleyebileceği karşılaşma 5 Mayıs Pazar günü (Yarın) saat 15.30’da Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda oynanacak. Sarı-siyahlı takım tüm hazırlıklarını tamamlayarak kampa çekildi ve maç saatini bekleyeme başladı. Temsilcimizde sakat oyuncu bulunmazken, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Semih Bülbül ve Mert Caymaz 7’şer maç ceza alarak Ümraniyespor maçında takımda olamayacaklar.

Ligdeki kaderini belirleyecek maçta Ümraniyespor ile karşılaşacak Kilimli Belediyespor’un kazanmaktan başka çaresi yok. Sarı-siyahlı takıma galip gelmesinin yetmeyeceği gibi, küme düşmeme mücadelesi veren Trabzon Kanuni ile Derince Belediyespor’un puan kaybetmesini bekleyecek.

Gözler Kilimli’de, kulaklar Kocaeli ve Erzincan’da olacak

36 puanı bulunan Kilimli Belediyespor, 37 puanlı Trabzon Kanuni ile 38 puanlı Derince Belediyespor, son hafta küme düşecek 3’üncü takım olmamak için mücadele edecek.  Kilimli Belediyespor yarın saat 15.30’da Ümraniyespor’u konuk ederken, kulaklar Kocaeli’nde Doğal Çim Stadı’nda oynanacak Derince Belediyespor ile Erzincan’da 13 Şubat Stadı’nda ki Refahiyespor ile Trabzon Kanuni arasında maçta olacak. Temsilcimiz sahasındaki maçı kazandığı takdirde bu iki maçtaki sonucu bekleyecek. Trabzon ve Derince’nin olası puan kayıpları temsilcimizi ligde tutacak.

Eren ARSLANYILMAZ

 

Kilimli adına ‘Özgür’lük olsun

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto 32üncü Lig 2’nci Grup’ta 34’üncü ve son hafta maçlarını yönetecek hakemleri atadı. Kurul, Kilimli Belediyespor'un yarın saat 15.30’da Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda Ümraniyespor ile oynayacağı kritik 90 dakikada İzmir triosunu görevlendirdi. Kilimli adına hayati önem arz eden maçı İzmir bölgesi Ulusal Hakem Özgür Sepin yönetecek. Sepin’in yardımcılıklarını yine aynı bölgeden Ulusal Yardımcı HakemlerMustafa Han ile Emir Eray Eyisoy yapacak.  Maçın 4’üncü hakemi ise, İzmir bölgesi Ulusal Yardımcı Hakem Serkan Erbayındır…

 Kilimli Belediyespor, cezası nedeniyle Ümraniyespor maçını kadın ve çocukların önünde oynayacak

 Sadece kadın ve çocuklar!

 

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK),  tarafından kendi sahasında 2 maç seyircisiz oynama cezası alan Kilimli Belediyespor’un yarın Ümranyespor ile oynayacağı hayati maçı kadınlar ve çocuklar izleyebilecek.

 

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta 28 Nisan tarihinde Ankara deplasmanında oynanan Hacettespor maçı sonrası çıkan olaylar nedeniyle cezaya boğulan Kilimli Belediyespor, yarın konuk edeceği kritik Ümraniyespor maçını seyircisiz oynayacak. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından kendi sahasında 2 maçı seyircisiz oynayacak Kilimli Belediyespor, ayrıca Kulüp Başkanı Engin Aygün ve futbolculara verilen cezalarla şok yaşamıştı.

Ligde kaderini belirleyecek maçta Ümraniyespor ile oynayacak sarı-siyahlı takım, kadın ve çocukların önünde hayati bir sınav verecek. Türkiye Futbol Federasyonu’nun 2 yıl önce disiplin talimatında yaptığı değişiklikle seyircisiz oynama cezası alan takımlar, söz konusu bu maçlarda kadın ve 12 yaş altı çocuklar karşısında oynayacak.

Eren ARSLANYILMAZ

 

Haydi, Kilimli maça

 

Kadın ve çocukların stada gelmesi için şartlar şöyle;

a) Seyircisiz müsabakaları, annelerinin yanlarında olması koşulu ile 01.01.2000 tarihinde ve daha sonra doğmuş çocuklar ücretsiz izleyebilecek.

 b) Kadınlar yanlarında resmi kimlik yerine geçer bir belge (TC Nüfus Cüzdanı, pasaport veya ehliyet), çocuklar ise TC Nüfus Cüzdanı bulundurmak zorundadır. Taraftarlarımız 1 kimlik ile sadece 2 bilet alabilecektir.

 

TFF'nin disiplin talimatında yaptığı değişikliğinin ardından  kadın ve çocukların izleyeceği maçlardaki kriterler şöyle:

 2012-2013 sezonunda, kadın ve çocukların ücretsiz olarak izledikleri maçlarda; disiplin kurulları tarafından saha olayları nedeniyle seyircisiz oynama veya saha kapatma cezası verilmesi halinde, o kulüple ilgili olarak kadın ve çocukların stadyuma alınması uygulanmayacak olup, seyircisiz oynama cezasının uygulanacağı müsabakalarda protokol tribünü dışındaki hiçbir tribüne sezon sonuna kadar seyirci alınmayacak.

 Aynı şekilde bir sezonda kadın ve çocukların ücretsiz olarak izledikleri müsabakalarda iki defa çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle disiplin yaptırımı uygulanması halinde, yine o kulübün evinde seyircisiz oynama cezasının uygulanacağı müsabakalarda protokol tribünü dışındaki hiçbir tribüne sezon sonuna kadar seyirci alınmayacaktır.