3’üncü Lig takımı Zonguldak Kömürspor’a taraftarlardan büyük sürpriz… Kırmızı-lacivertli takımın taraftar gruplarından olan Ultras Elmas, Zonguldak Kömürspor’un yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürdüğü Nevşehir’e gitti.  Yaklaşık 30 taraftar, Zonguldak’tan kendi imkanlarıyla tuttukları otobüsle saatler süren yolculuğun ardından takımın kamp yaptığı Avrasya Otel’e ulaştı. Sabah erken saatlerde otele giden taraftarlar, idman için hazırlanan teknik heyeti ve futbolcuları karşıladı. Tezahürat ve marş seslerini duyduktan sonra taraftarları karşılarında gören  teknik heyet ve futbolcular şaşkınlıklarını gizleyemedi. Futbolcular taraftarlar tarafından yapılan tezahüratlara karşılık vererek ortaya renkli görüntülerin çıkmasına neden oldu.

TARAFTARLAR ŞAMPİYONLUK SÖZÜ ALDI

Ardından taraftar sözcüleri, Teknik Direktör ve takım kaptanı Suat Kerçin ile görüştü.  Takımın her zaman arkasına olduklarını söyleyen taraftarlar Terzi ve Kerçin’den şampiyonluk sözü aldı.

Ultras Elmas taraftar grubu, Zonguldak Kömürspor’un Nevşehir kamında Dersimspor ile oynadığı 2’nci hazırlık maçını izledi.  Kırmızı-lacivertli takım hazırlık maçında Dersimspor’a 2-1 yenildi.

Eren ARSLANYILMAZ