Süper Amatör Ligde küme düşmeme mücadelesi veren Kozlu Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Perşembe Belediyespor hazırlıklarını antrenör Erkan Sadıklar yönetiminde sürdürüyor. Ligde kalan haftalarda aradığını bulmayan yeşil beyazlı ekip maddi yönden sıkıntı çektiği gibi oynadığı maçlarda taraftarda toplayamıyor. Filyos Ateşspor ligden çekilmesiyle bir nebze olsun rahat bir nefes alan Kozlu Belediyespor, Capeti Merkez Atölyespor ile birlikte 10 puanla küme düşme hattının içerisinde yer alıyor. Yeşil beyazlı takım kalan 7 haftayı galibiyetle kapatarak ligde kalmanın planlarını kuruyor.

Taraftar kenetlendi

Kozlu Belediyespor'un taraftarları da kötü gidişata da dur demek amacıyla seferber oldu. Yeşil beyazlı takımın taraftarları eski şaşalı günlere geri dönebilmek için hafta sonu Perşembe deplasmanına taraftar yığmaya planlıyor. Öte yandan Kozlu Belediyespor'un taraftarları 5 6 arabayla Perşembe deplasmanına akın etmesi planlıyor.

Yardım kampanyası başlatıldı.

Uzun zamandır ekonomik yönden de sıkıntılar çeken Kozlu Belediyespor kulübü oyuncuların ödemelerini yapmakta da sıkıntı çekiyor. Kozlu Belediyespor'un önde gelen isimleri yeşil beyazlı kulüp için banka hesabı açarak, kulübün ayakta kalabilmesi için destek istedi. Banka da toplanan para ise oyunculara dağıtılarak bir nebze olsun rahatlatılacak. 

Emre Can BAYRAM