Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Şenol Demir, hafta sonu deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları Karşıyakaspor maçını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, Karşıayakspor’un iyi bir takım olduğunu söyleyerek, deplasmandan alınan 1 puanının altın değerinde olduğunu vurguladı. Teknik direktör Şenol Demir ayrıca , şartlara göre takımın iyi sonuçlar aldığını ve bu takımın taraftardan başka kimsenin sahip çıkmadığını söyledi. 

“Önemli 1 puan aldığımızı düşünüyorum”

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Şenol Demir, Karşıyakaspor’un iyi bir ekip olduğunu söyleyerek, “ Ligin dibinde olan bir takım diye bakarsan tamamen hata yapmış olursun. Karşıyakaspor’da onların kurtuluş maçı olarak hazırlandılar. Taraftarların bildiriler dağıtması kulüp içinde toplantı yapmalarının müsabakaya ne kadar önem verdiğini gösteriyordu. Karşıyakaspor büyük bir kulüp. Aslında çok da kötü oynamıyorlardı. Baktığınız zaman Sakaryaspor deplasmanından puan alan Hacettepespor gibi genç bir ekipten puan alan bir ekip. Bizim müsabakaya çocuklar şartlanmışlar. Ona rağmen oradan 1 puan bence iyidir. Hafta içi konuşmalarımızda oradan puan ya da puanlar dedik. Tabi ki de 3 puanı yakalayabilirdik. Ama ilk önce puan dedik. Sanki kötü olmuş gibi bir eleştiri de var. Bence bu ligde alınan her puan altın değerinde. Önemli bir puan aldığımızı düşünüyorum. “

“Karşıyakaspor karşısında çok etkili olamadık”

Karşoyakaspor karşısında etkili bir oyun ortaya koyamadıklarını ifade eden teknik direktör  Şenol Demir, “2 maçlık o oyunu Karşıyakaspor maçında ortaya koyamadık. Onu da söylememiz gerek. Çok çok iyi oynadığımız söylenemez. İki takım içinde zor bir müsabakaydı. Onlar içinde zor geçti. Onlarda iyi mücadeleye ortaya koydular. Kazanmak istediler. Sende biraz daha üstüne bir şey koyman gerek. Koyamadığın zaman gerisinde kaldığın zaman ortaya bir şey çıkmıyor. Gerçekten zor bir ligdeyiz. Herkes herkesten puan olabilir. Belki doğru oynamaya çalıştık ama 2maçlık o üst düzey oyun Karşıyakaspor maçında çıkmadı. Karşılığında da son dakika da net pozisyonlarımız da var. 90+4’de Cömert gerçekten net pozisyonu var. Belki de onu yapmış olsak 3 puan gelebilirdi. Lig uzun oradan alınan puan bence önemli ”dedi. 

“Bugşas, Karşıyakaspor’dan 10 gömlek üstün bir takım”

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, bu hafta zor bir takıma karşı oynayacaklarını söyleyerek, “Asıl müsabaka bence bu hafta. Karşıyakaspor’dan 10 gömlek daha üstün bir takım. Bugşasspor’un kadroları Süper Ligden oluşan bir takım. Zor bir müsabaka bu hafta yine bizi bekliyor. Bugşas bence kaliteli bir takım. 14 tane gol atan bir takım. İnşallah bu maçtan 3puanın sahibi olan taraf biz oluruz ”şeklinde konuştu.

“Şartlara göre alınan sonuçlar iyi”

Alınan sonuçların şartlar dahilinde iyi olduğunu ifade eden Şenol Demir, “Şartlarımız imkanlarımız dâhilinde oyuncularımız ellerinden geleni yapıyorlar. Kimsenin benim oyuncularımı eleştirmeye hakkı yok. Bu çocuklar ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorlar. Biraz daha desteğe takımın ihtiyacı var. Başkan tek başına kalmış hastanelere düşecek. Yanında kimse yok. Bu insanlara yazık değil mi?Diğer takımların imkanlarına baktığınız zaman bu çocuklara helal olsun demeleri gerek. Alınan her puanda altın değerindedir. Zonguldakspor’a eleştirmek yerine nasıl katkı verebiliriz diye düşünmeleri gerek ”dedi. 

“Yukarıları zorlamak için elimizden geleni yapacağız”

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, yukarıları zorlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek, “Ligin ilk 5 periyodunun altındayız. Çok da önemli değil. Ligin sonunda ilk beşin içerisinde olmamız gerek. Biz yukarıları zorlamak için elimizden geleni yapacağız. Biz zaten yapıyoruz. Oyuncu grubu ve teknik heyet olarak şuanda ki yönetim olarak elimizden gelenin çok fazlasını yapıyoruz. Ama hiçbir destek yok. Buna rağmen gerçekten bunları takdir etmemiz gerek. Şu takım biraz destek ve itelense çok daha güzel şeyler olacak. Her şey sahadan beklenmez. Hedef istiyorsan çıksın futbolcular kazansın. Sadece öyle olmuyor. Bunun yönetici taraftarı her şey iyi olacak. Ama bize hiçbir yerden destek yok. Taraftarımızdan başka hiç bir destek yok ”şeklinde konuştu. 

Emre Can BAYRAM