Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Ziraat Türkiye Kupası 3.tur eleme maçında deplasmanda 1-0 mağlup olduğumuz Tuzlaspor maçı ve hafta sonu konuk edecekleri Fethiyespor maçını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Ziraat Türkiye Kupasında her sene aynı sonuçla ayrıldıklarını söyleyerek, önemli olan ligde ağırlıklarını hissettirmek olduğunu vurguladı. Başkan Caner ayrıca, hafta sonu konuk edeceklerini Fethiyespor maçında taraftarın ve Zonguldak halkının tribünde yer almasını ve birlik beraberlik içerisinde Fethiyespor’u yeneceklerini söyledi.

“Stoperimizin sakatlanmasının ardından kalemizde golü gördük”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Ziraat Türkiye Kupasından her sene aynı sonuçla ayrıldıklarını söyleyerek, “Kupa maçında iyi bir sonuç elde etmek için gittik. Tur atlamak için gittik. Her sene aynı şekilde oluyor. Türkiye Kupasında turu geçemiyoruz. İyi oynamamıza rağmen turu geçemiyoruz. Dünde yaklaşık 40 dereceye yakın bir sıcaklıkta maç oynandı. Ona rağmen çoğu lig maçlarda forma şansı bulamayan arkadaşlarımız onlardan kurulu bir takımla sahaya çıktık. İyi mücadele verdiler. Ama neticede stoperimizin sakatlandı. Onun sakatlanmasının ardından oyun farklı yöne gitti. Ondan sonra da kalemizde golü gördük. Bu sıcaklıkta enerji bitmesi ve sıcak havanında etkileriyle hakeminde uzatma vermiş olmasına rağmen futbolcuda enerji kalmadı. Bastırmamıza rağmen beraberlik ve turu oradan kurtaramadık ”dedi.

“Önemli olan ligde ağırlımızı hissettirmemiz”

Kendileri için önemli olan ligde ağırlıklarını hissettirmek olduğunu ifade eden Başkan Caner, “Bizim için önemli olan lig. Ligde alacağımız olan sonuçlar. Türkiye kupasında bu turu geçersin. Sonra elenirsin. Onlar ayrı bir şey. Bizim ağırlığımızı çok daha fazla hissettireceğimiz yer ligdir. Dün gördüğüm kadarıyla Kamil arkadaşımız çok iyiydi. Defans oturmaya başlıyor. İnşallah istediğimiz gibi sonuçlarda almaya başlarız. Takım kendine gelmeye başladı ”dedi.  

“Birlik beraberlik içerisinde olursak her türlü sorunu çözeriz”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, taraftara ve Zonguldak halkına seslenerek, “Önümüzde Fethiyespor maçı var. Zonguldak halkına ve Zonguldak sevdalılarına takımını yalnız bırakmamalarını ve tribünde yer almasını istiyoruz. Orada on bin olursak bize yapılan şu iki maçta bariz hataları yenebiliriz. Bunlara karşı dimdik ayakta olduğumuzu  göstererek, yapılan haksızlıklara boyun eğmeyeceğimizi haykırmamız lazım. Bir olup beraber olmamız lazım. Bu kentin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerek. Beraberlik içerisinde olursak Her türlü sorunu çözeriz. İnşallah hafta sonu taraftarımızla ve halkımızla Fethiyespor’u yeneceğiz ”şeklinde konuştu.