TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ İLE PENDİKSPOR’U YENECEĞİZ

Zonguldak Kömürspor’un terübeli file bekçisi Sinan Ören, deplasmanda 2-1 mağlup oldukları Manisaspor maçına değindi.

Zonguldak Kömürspor’un kalecisi Sinan Ören, Manisaspor maçının akşam saatinde oynatılmış olsaydı çok farklı biteceğini söyleyerek, Pendikspormaçında taraftarın desteği ile 3 puan alacaklarını söyledi. 

’Maç akşam saatinde oynatılsaydı daha farklı bitebilirdi’’

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli kalecisi Sinan Ören, maçın akşam saatlerinde oynatılmış olsaydı daha farklı olacağını söyleyerek, ‘’Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Ama şartlarda çok iyi değildi. Türkiye Futbol Federasyonuna da buradan bir sitemde bulanalım saat 17:00’da nemle beraber 45 derece bir sıcaklıkta oynadık. Maçı çok zor bir şekilde bitirdim. Saha aynı zemin aynı rakibe de aynı şekilde ama Federasyon bu şartlarda Manisa’nın stadyumunu boş olduğunu söyledi. Saat 19:00 veya 20:00’da oynatılsaydı daha iyi olabilirdi’’dedi. 

‘’Golden sonra istemeden geri çekildik’’

Golden sonra istemeden geri çekildiklerini ifade eden Ören, ‘’Mazeretlerin altına sığınmıyoruz. Beklenmedik bir mağlubiyet aldık. Çünkü kamp dönemini biz iyi geçirdik. Hazırlık maçlarında da iyi bir görüntü çizdik. İlk 10 dakikalık bölümde de çok iyiydik ama sonra golden sonra skoru korumak için geriye çekildik. Bu da sistem dışı oldu. Artık önümüze bakmamız gerek’’şeklinde konuştu. 

‘’Taraftarımızı Pendikspor maçına bekliyoruz’’

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli eldiveni Sinan Ören, taraftarın Pendikspor maçında yalnız bırakmamalarını söyleyerek, ‘’Önümüzde Pendikspormaçı var. Taraftarımızı da maça bekliyoruz. Onlar olduğu zaman itici bir güç oluyor. Ben bu hafta 3 puanı alacağımızı düşünüyorum. Ben o maçta biraz hırpalandım. Biraz ikili mücadeleye fazla girdim sanırım. Problem yok çok şükür. Bir sıkıntı yok. Allah izin verirse kalede yine görev yapacağım’’diye konuştu. 

Emre Can BAYRAM