Zonguldak’ta göreve başladığı günden beri spor’un ve sporcunun yanında olan Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, bugün yaşanan sürpriz gelişme sonrasında Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atandı. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz Perşembe günü Samsun’da göre başlayacak. 1966 Zonguldak Taraftarlar Derneği Başkanı Tuncay Cihan, Samsun’a ataması gerçekleşen Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’ı makamında ziyaret etti. Başkan Tuncay Cihan, Zonguldakspor’a maddi manevi desteği hiçbir zaman esirgemeyen Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’a hatıra olarak Zonguldakspor forması hediye etti. Karayılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Samsun’da ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi. 
“Samsun’a İl Müdürü olmak her baba yiğidin harcı değil”
1966 Zonguldak Taraftarlar Derneği Başkanı Tuncay Cihan, Samsun’a atanan Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’a başarılar dileyerek, “Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’ın gittiğine üzülmüyorum desem yalan olur. Üzülüyorum. İnşallah kendisi için hayırlı olur. Sevincimizde var. Samsun gibi bir yere İl Müdürü olmak her baba yiğidin harcı değildir. Daha yapacağımız çok iş vardı. Geride gelen arkadaşlarla bunu bitireceğiz. Müdür beyle de devamlı irtibat halinde olacağız. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Biz sonuna kadar arkasındayız ve yanındayız. Her zamanda görüşeceğiz ve görüşmeye de devam edeceğiz. Onun engin bilgilerinden faydalanmaya devam edeceğiz. Kendisine hayırlı olsun der yeni görevinde başarılar dileriz ”dedi. 
“Samsun’da güzel ve doğru işlere imza atacağız”
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, Samsun’da ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğini söyleyerek, “Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz duygu ve düşüncelerinden dolayı. Bu bir hizmet yarışı. Büyüklerimiz takdir ettiler. Samsun’da olmam gerektiğini söylediler. Bize de büyüklerimizin vermiş olduğu görevi en iyi şekilde laiki ile yerine getirmek düşer. Bu duygu ve düşüncelerle hareket ederek, inşallah en kısa zamanda Samsun içinde güzel ve doğru işlere imza atmaya en güzel şekilde hem Zonguldak’ımızı temsil etmeye orada görev yapmaya başlayacağız. Ben hem sizlere hem de değerli Zonguldakspor taraftarına bana göstermiş oldukları teveccülden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Ben hiç üzmediler. Hem yanımızda oldular. Bundan sonra da beraberiz. Ben Zonguldak çocuğuyum. Bu formayı da her zaman onurla taşıyacağım. “
Emre Can BAYRAM