Zonguldak Kömürspor’un ‘Gurbetçi Elmaslar Taraftar Grubu’  Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka ve Maraton adlı spor programı  yorumcuları Mustafa Denizli ve Tümer Metin’i ziyaret etti.  Grup lideri Ferdi Dağcı, Aytekin Masalcı ve grup üyeleri Hasan Karacam ve Levent Katırcı, ekibe kırmızı-lacivertli futbolcuların imzasını taşıyan forma hediye etti.
Grup liderlerinden yapılan açıklamaya göre, “Sıcak bir karşılamanın ardından 1 saat süren sohbette   Şansal Büyüka, Mustafa Denizli ve Zonguldak’ın yetiştirdiği unutulmaz futbolcu Tümer Metin, camiadan övgü dolu sözlerle bahsetti.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Başkanın  emek dolu çalışmalarını takip ettiklerini söylediler .Zonguldak çocuğu Tümer Metin ise Sosyal tesisler ve stadyum için Teknik Patronumuz Cahit Terzi ile temas halinde bulunduğunu söyledi.  En kısa zamanda Süleyman Caner ve Cahit Terzi hocamızı Sosyal tesisler ve Stadyum için Fatih Terim hocamızla karşılıklı görüşmelerde bulunacaklarını belirtiler. Tümer Metin play-off maçında Şansal hocayla tribünde olacak. Şansal Büyüka imzalı Zonguldakspor formaları için tek tek futbolculara teşekkür ettiler” dediler.