TATAMİDE NEFES KESEN MÜCADELE

Gençlik Haftası kapsamında Zonguldak’ta Karate Gençlik Kupası düzenlendi. Zonguldak ve Ankara’dan 120 sporcunun tatamide ki mücadelesi nefes kesti. Bu mücadeleler sonunda dereceye girenler madalyalarını boynuna taktı.

 

**********

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kapsamında Karate Gençlik Kupası Zonguldak’ın ev sahipliğinde sona erdi. Site Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyona Zonguldak’tan Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü ve Kuzey Karate Spor Kulübü, Ankara’dan Akyıldırım Karate Spor Kulübü’nden toplam 120 sporcu katıldı.

Bay-BayanKata, Bay-Bayan Kumite ve Minik Bayan Kata kategorilerinde sporcular tatamide ter döktü. Zonguldak’ın ev sahipliği ile Site Spor Salonu’nda yapılan karate müsabakalarında nefes kesen müsabakalara sahne oldu. Sporcular kendi sıkletlerinde yaptıkları maçlarda izleyenlerden büyük alkış aldı. Özellikle Minikler Bayan Kata müsabakasında kaybeden sporcular yenildikleri anlayınca göz yaşlarına boğuldu. Müsabakaların sonunda dereceye giren sporculara madalya verildi. 

 

Emre Can BAYRAM