Zonguldak Kömürspor, saha ve seyircisi önünde Bugsaşspor ile golsüz berabere kaldı

 

TATSIZ TUZSUZ  

Zonguldak Kömürspor, sahasında konuk ettiği başkent takımı Bugsaşspor’a diş geçiremedi. Haftaya aynı 14’er puanla giren iki takımın mücadelesi zevk vermedi. Oysaki üst sıraları hedefleyen Zonguldak Kömürspor ile grubun güçlü takımları arasında yer alan Bugsaşspor arasında ki 90 dakikada seyir zevki yüksek bir maç olarak değerlendiriliyordu.

Oldukça yavan, pozisyon zenginliği az kısacası tatsız tuzsuz bir 90 dakika sonunda Zonguldak Kömürspor, 1 puanla yetindi.  10 kişiyle maçı tamamlayan Zonguldak Köömürspor, önemli bir 2 puan kaybetse de  yenilmezlik serisini 4 maça taşıdı.

 

*************

 

TFF 2’nci Lig Beyaz Grubun 10’uncu hafta mücadelesinde  Ankara takımı Bugsaşspor ile karşılaşan Zonguldak Kömürspor, 1 puanla yetindi. Başladığı gibi golsüz sona eren mücadelenin ardından kırmızı-lacivertli takım, puanını 15 yaptı.

KIPIRDANMA İLK YARININ SON ANLARINDA OLDU

Puan cetvelinde  stratejik öneme sahip  Zonguldak Kömürspor-Bugsaşspor karşılaşması, beklenilenin aksine zevksiz geçti. 14’er puanla 8’inci ve 9’uncu sırada yer alan takımların mücadelesi oldukça vasat geçerken, pozisyonun az olduğu gibi gol sesi de çıkmadı. Karşılaşmasa saha ve seyircisi önünde baskılı başlamak isteyen temsilcimiz Bugsaşspor izin vermedi. Daha çok orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada Zonguldak Kömürspor,  ilk yarısının son anlarında pozisyonlara girdi. İlk yarının son 15 dakikasında tıpa daha çok sahip olan Zonguldak Kömürspor, Okan Eken, Onur Eriş ve Cem Sultan’la gol aradı. Ancak bu 3 futbolcu girdikleri pozisyonları değerlendirmeyince mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi.

ÖZELLİKLE İKİNCİ YARI ZEVK VERMEDİ

Zonguldak Kömürspor, ilk yarının son anlarındaki iştahlı futbolunu ikinci yarıya taşıyamadı. Konuk takımda Zonguldak Kömürspor’a ayak uydurunca ortaya  zevk vermeyen bir maç çıktı. Mücadelenin en önemli olayına ise İlyas Sarı imza attı.  64’üncü dakikada Cem Sultan’ın yerine oyuna giren Orta saha oyuncusu İlyas, birer dakika arayla iki sarı karttan kırmızı kart gördü. 77’de ilk sarı kartını gören İlyas, yarım dakika bile olmadan dakikalar 78’i gösterdiğin ikinci sarısını gördü ve maçın hakemi Adnan Deniz Kayatepe tarafından ihraç edildi. Kalan bölümleri 10 kişi oynayan Zonguldak Kömürspor,  kalesinde gol görmeden mücadeleyi tamamladı. Başladığı gibi golsüz sona eren maçın ardından kırmızı-lacivertli takım, puanını 15 yaptı.

 

Eren ARSLANYILMAZ

 

 Cem Sultan ilk kez onbirde

 Sezon başında Gümüşhanespor’dan transfer edilen Cem Sultan ilk kez onbir başladığı maçta vasatı geçemedi. İlk yarının sonlarında Onur Eriş ile pozisyonlara giren Cem, ikinci yarıda oyundan düşerek yerini İlyas’a bıraktı

 

osman’a sevgi seli

 Zonguldak Kömürspor’da başarılı bir sezon geçirdikten sonra yaşanan bazı sorunlardan dolayı Bugsaşspor’un yolunu tutan kaleci Osman Kurtuldu’ya taraftarlar sevgi gösterilerinde bulundu. Taraftarın hoş karşıladığı Osman, maçın ardından eski takım arkadaşlarıyla kısa da olsa hasret giderdi.

 

Maçın olayı, 1 dakikada kırmızı kart

 Zonguldak Kömürsporlu futbolcu İlyas Sarı, oyuna  girdikten 13 dakika sonra üst üste iki sarı kart  görerek kırmızı kartla oyundan atıldı. Genç oyuncunun bu tecrübesiz hareketiyle Zonguldak kalan bölümleri 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

 

Okan ve Mert’te kırık var

 Zonguldak Kömürsporlu Okan Duran, maçın uzatma dakikalarında ralibiyle girdiği hava topu mücadelesinde burnuna darbe aldı.  Acılar içinde yerde kalarak ilk tedavisi saha içinde yapılan savuma oyuncu, ardından Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burun kemiğinde kırık  tespit edilen Okan, ameliyata alındı. Ameliyattan Çıkan savunma oyuncusunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.  Maç esnasında bir pozisyonda sakatlanan Mert Caymaz’ın ise parmağında kırık olduğu bildirildi.

 

 Zonguldak Kömürspor: 0

Bugsaşspor: 0

STAT: Karaelmas Kemal Köksal

HAKEMLER: Adnan Deniz Kayatepe **, Hidayet Zeybek **, Onur Tanrıverdi **

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan **, Kamil **, Şevket **, Hasan **(Dk.85 Ercan ), Okan Eken **, Onur Eriş **, Cem Sultan *(Dk.64 İlyas), Reşo Akın **, Semih Beyaz *(Dk.66 Ali Kemal *), Mert Caymaz **, Okan Duran **

BUGSAŞSPOR: Oğuz **,Yavuzhan **(Dk.70 Arif *), Rıza **, Raşit *(Dk.58 Sertaç *), Harun **, Cebrail Karayel **, Cenk Kaplan **, Ömer **(Dk.83 Mehmet), Erkan **, Kerem **, Yıldıray Koçal **

Kırmızı KART: DK. 78 İlyas Sarı (Zonguldak Kömürspor)