25 Ocak’ta yapılacak olan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemci Derneği(TFFHGD)seçimlerinde Başkanlığa adaya olan İl Eğitimcisi ve Gözlemci Osman Ender Bulut açıklamalarda bulundu.

İl Eğitimcisi ve Gözlemci Osman Ender Bulut, uzun zamandır 2 adaylı bir seçim olmadığını söyleyerek, 15 yıldır bu camianın içerisinde olduğunu ve geçmişten gelen bina gibi sorunların olduğunu vurguladı. Bulut ayrıca, iyi bir yönetimle seçimlere gireceklerini ve görev verildiği takdirde ise ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

‘’Bina sıkıntımız var’’

Gözlemci ve İl Eğitimcisi Osman Ender Bulut, bina sorunun olduğunu söyleyerek, ‘’15 yıldır bu camianın içindeyim. Hakemliği bırakalı 2 3 sezon oldu. Gözlemci ve il eğitimcisi olarak görevime devam ediyorum. Dernek seçimleri de yaklaştı. Ne zamandır da 2 adaylı bir seçim olmamıştı. Ümit arkadaşımızla aday olduk. Tabi ki eksiklerimiz var. Geçmişte kalan sorunlarımız var. Bina sıkıntımız var. İyi bir binaya sahip değiliz. Bunları çözmek için üyelerimize daha iyi hizmet edebilmek için tecrübemizle iyi işler yapabileceğimizi düşünüyorum. İyi bir ekip kurduk. Yönetimimizi belirledik. Arkadaşlarda teveccüh ettiler. İnşallah hayırlısı olur’’dedi.

‘’Hedefimiz camiada kalıcı olmak’’

Hedeflerinin camiada kalıcı olmak olduğunu ifade eden Bulut, ‘’Zonguldak hakemliği geçmişte değişik sorunlarla yüz yüze geldi. Bir ikiye bölünmüşlük oldu. Hala onun bazı yüzlerini yaşıyoruz. Şuan henüz böyle bir sıkıntı yok. Ama bizim en büyük hedefimiz camiaya da kalıcı olmasını istediğimiz şey bölünmüşlüğün artık konuşulmaması. Camiamızın üye olan içimizde olan görev yapan herkesin kucaklanması senden benden eskiden değil biz olalım daha iyi şeyler yapalım zaten böyle şeyler bizim camiamıza yakışmaz. İnşallah bunu da sileceğiz. Zonguldak inşallah içerde ve dışarıda bu sorunla anılmayacak’’şeklinde konuştu.

‘’İyi bir yönetim oluşturacağız’’

İl Eğitimcisi ve Gözlemci Osman Ender Bulut, iyi bir yönetimle seçimle gireceklerini söyleyerek,’’Zaten üyelerimizle hep beraberiz. Kendi camiamızın insanları Onlar bizi 15 yıldır tanıyor. Yaptıklarımız orta da Bizim enerjimize de inanıyorlar. Bunların görev verildiğinde daha iyi şeylerle karşılaşacaklarını biliyorlar. İnşallah onları mutlu edecek bir yönetim tarzıyla karşılarına çıkacağız’’dedi.

Emre Can BAYRAM