Zonguldak Kömürspor’un takım kaptanı Suat Kerçin sosyal medyadan çok önemli açıklamalar yaptı. Kırmızı-lacivertli takımın taraftar sitesine konuşan kaptan, ‘Tek eksiğimiz taraftarımız. Takıma yeni katılan arkadaşlarımız internetten taraftarlarımızın videolarını seyrediyorlar. 9’uncu haftadan itibaren bu coşkuyu hep beraber yaşamak istiyoruz.” Dedi.

diyerek, 12’incü güce olan özlemini dile getirdi.

 

****

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Suat Kerçin konuştu... Kerçin, Zonguldak Kömürspor’un sosyal medyadaki taraftar sitesine açıklamalarda bulunan kaptan Suat Kerçin taraftara ve camiaya mesaj verdi. Takımın son durumu hakkında da konuşan Kerçin, yaptığı açıklamalarda seyircisiz maç oynamaktan dem vurdu.

“TARAFTARIMIZIN KARŞISINA LİDER ÇIKMAK İSTİYORUZ”

Geride kalan 5 haftayı değerlendiren kaptan, “ilk 5 hafta için konuşacak olursak, söz konusu bu maçların 3’ünü deplasmanda 2’sini içeride oynadık ve 4 galibiyet, 1 mağlubiyet aldık. Bu maçlarda bizim için en zor geçenleri içeride oynadığımız maçlardı. Çünkü dolu görmeye alıştığımız tribünlerin bomboş olması, futbolcunun maça olan konsantrasyonunu olumsuz etkiliyor. Bunun yanında ilk seyircili maçımız 9. haftada. Allah'ın izni ile o maçta taraftarımızın karşısına lider çıkmak istiyoruz” dedi.

“ÇOK YENİ ÇOK YÖNLÜ BİR TAKIMIZ”
Her maça ayrı ayrı düşündüklerini söyleyen Suat Kerçin, “Bu seneye dair Cahit hocanın bize işlediği hedef; her zaman önümüzdeki ilk maç. Kesinlikle 2 yada 3 hafta sonrasını düşünmüyoruz. Her zaman o hafta oynayacağımız takımla ilgileniyoruz. Çok yeni çok yönlü bir takımız. Mücadele gücümüzün yüksek olduğunu düşünüyorum. Maç oynadıkça daha da gelişen bir birliktelik ve özgüvene sahip bir takım ortaya çıkıyor”       ifadesine yer verdi.
" TARAFTARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ. "
Taraftara mesaj yollayan Kaptan Suat Kerçin,  “5 maçta 4 galibiyetimiz var ve şuanda grup ikincisiyiz. Her şey yolunda” dedi ve ekledi.“Tek eksiğimiz Taraftarımız. Takıma yeni katılan arkadaşlarımız internetten taraftarlarımızın videolarını seyrediyorlar. 9’uncu haftadan itibaren bu coşkuyu hep beraber yaşamak istiyoruz. taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. İnşallah emin adımlarla, teker teker hedeflerimize ulaşırız. İnşallah bu takıma dargın olan taraftarlarımızın da gönlünü kazanarak, barışarak, kaynaşarak başarılı bir sezonu geride bırakırız...