Bölgesel Amatör Lig’de Zonguldak Kömürspor’un kıl payı kaçırdığı şampiyonluğunun ardından baraj maçı oynama hakkı kazanan Asmaspor, hedefe kilitlendi. Bölgesel Amatör Lig şansını Kömürspor’un beklentilere cevap verememesinin ardından Kozlu Belediyespor ile oynanacak baraj maçına erteleyen kırmızı-siyahlı takımda hazırlıklar tamamladı. Bugün saat 16.00’da hayaline ulaşmak açısından önem taşıyan maçta Kozlu Belediyespor ile karşılaşacak kırmızı-siyahlı takım, galip gelmek amacında. Takımda eksik yada cezalı oyuncu yok.

Çoğu Bölgesel Amatör Lig ve 3’üncü Lig tecrübesi yaşamış oyunculardan kurulu Asmaspor’da, deneyimli isimler, Kozlu maçını kazanacaklarını söyledi. Kırmızı-siyahlı futbolcular, “Asmaspor’u boşuna şampiyon yapmadık. Sezon başında hedefimiz sadece Süper Amatör Lig şampiyonluğu değildi. Bu başarıyı BAL’a çıkmak için bir basamak gördük. Şimdi şampiyonluğun boşuna kazanılmadığını kanıtlama zamanı. Kozlu Belediyerspor’u yenerek hedefimiz olan Bölgesel Amatör Lige çıkacağız” ifadelerini kullandılar.

Eren ARSLANYILMAZ

 

Baraj maçını Bektaş yönetecek

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu (MHK), Kozlu Belediyespor ile Asmaspor arasında oynanacak baraj maçının hakemini atadı. Kurul, iki takım adına önem taşıyan maçta İstanbul bölgesi Bölgesel Hakem Özer Bektaş’ı atadı. Bektaş’ın yardımcılıklarını İstanbul bölgesi Bölgesel Yardımcı hakemler Yusuf Selim Doğru ile Hakan Deniz yapacak. Maçın 4’üncü hakemi olarak İstanbul bölgesi İl Hakemi Kadir Sevim atandı