Zonguldak Kömürspor’da başarılı bir sezonu geride bırakan Hüseyin Yılmaz’a teklif yağıyor. 20 yaşındaki genç oyuncuyu transfer etmek için birçok profesyonel ve amatör takımların sırada olduğu öğrenildi.

Zonguldak Kömürspor’da geçen sezon parlak bir dönem geçiren genç oyuncu Hüseyin Yılmaz, transfer sezonunun gözdesi oldu. Kırmızı-lacivertli takımın Bölgesel Amatör Lig’den 3’üncü lige yükselmesinde önemli katkı yapan Hüseyin Yılmaz, gösterdiği performansla birçok takım transfer gündemine geldi.

Profesyonel ligde transfer sezonunun açılmasıyla birlikte, birçok kulübün transfer listesinin ilk sırasında yer alan oyuncuya Bölgesel Amatör Lig takımlarında kancayı taktığı öğrenildi. 

Yeni sezonda iddialı bir takım kurmaya çalışan Bartınspor’un genç oyuncuyla yakından ilgilendiği öğrenildi. Bilindiği üzere Bartınspor, transferde rotasını Zonguldak’a çevirmiş, kırmızı-lacivertli takımın şampiyon kadrosundan 3 oyuncuyu transfer etmişti. Zonguldak Kömürspor’da dikkatleri çeken Kaleci Ahmet Arat, defans oyuncuları Ferhat Samancı ve Burçin Yüksel’i renklerine bağlayan Bartınspor, genç oyuncu Hüseyin Yılmaz’ı transfer listesine aldığı edilen bilgiler arasında.

RESMİ BİR ANLAŞMA YOK

Zonguldak Kömürspor’un da yeni sezonda kadroda düşündüğü Hüseyin Yılmaz için kırmızı-lacivertli kulüp  genç oyuncu ile resmi bir anlaşma gerçekleştirmedi. Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Cahit Terzi ile bir araya gelen Hüseyin Yılmaz’ın önümüzdeki günlerde yöneticilerle bir araya gelmesi bekleniyor.

Eren ARSLANYILMAZ

Hüseyin Yılmaz, geçtiğimiz sezon kırmızı-lacivertli forma ile cezalıolduğu 3 maçın dışında tüm maçlarda forma giydi ve 5 kez gol sevinci yaşadı