Onur, gördüğü kırmızı kart nedeniyle oldukça pişman

 Tekrarı olmayacak

 Nazilli maçında gördüğü kırmızı kart sonrası 3 maç ceza alan Onur Eriş, pişmanlığını dile getirdi. Çok büyük bir hata yaptığının farkında olan Eriş, “Gerçekten çok üzgünüm. . Ama bunların bir daha tekrarı olmayacak. Kendimi bu konuda sıfırladım” dedi.

 

*******************

 “ÇOK BÜYÜK BİR HATA YAPTIM”

Zonguldak Kömürspor’un yıldız oyuncusu Onur Eriş, kırmızı kart görmesiyle ilgili pişman olduğunu söyleyerek, ‘’Performansımı yüksek tutmaya çalışıyorum. Çok büyük bir hata yaptım. Bende bunun farkındayım. Bu yaşıma kadar yaptığım hataların en büyüyü. Gerçekten çok üzgünüm bunu herkesin bilmesini istiyorum. Ama dediğim gibi bunu yaşayacağımız varmış. Bunu yaşamadan bilemeyiz. İkinci yarı her şey daha güzel olacak. Farklı bir Zonguldakspor izleteceğiz’’dedi.

“BİR DAHA TEKRARI OLMAYACAK”

Zonguldak Kömürspor’un genç oyuncusu Onur Eriş, bir daha kırmızı kart görecek harekette bulunmayacağını söyleyerek, ‘’ Agresiflik her zaman vardı. Nedeni 4 5 kişi hakemin yanına gidiyoruz hakemler 2 3 kart bana gösterdiler. Hakem resmen arasından beni seçiyor. Ama bunların bir daha tekrarı olmayacak. Kendimi bu konuda sıfırladım’’ şeklinde konuştu.

“HEDEFİMİZ PLAY OFF”

İlk hedeflerinin play off’u yakalamak olduğunu ifade eden Eriş, ‘’Futbolcu grubu olarak ilk hedefimiz play off. Play off’tan her ne kadar uzaklaşsak da yakınlaşsak da ilk hedefimiz play off. Aşağıya da zirveye oynamıyoruz ilk hedefimiz play off. İnşallah bunu seri galibiyetlerle yukarıları yakalamaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

 

Emre Can BAYRAM