Son haftalardaki  puan kayıplarını telafi etmek isteyen Gelikspor, Polisgücüspor maçı hazırlıklarına start verdi

TELAFİ HAZIRLIĞI

Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla zirvenin uzağında kalan Gelikspor, mesken değiştirdi. Hafta sonu Polisgücüspor ile deplasmanda karşılaşacak mavi-beyazlı takım, hazırlıklarına Fener’deki yeni sentetik sahada başladı. 17 puanla 3’üncü sırada giren Gelikspor, bu haftadaki Polisgücüspor maçında 3 puan hedefliyor.

**********

Süper Amatör Lig’de son 4 haftada büyük düşüş yaşayan Gelikspor, 10’uncu haftaya odaklandı.  Alınan başarısız sonuçlarla zirvenin 8 puan gerisine düşen Gelikspor, bu hafta konuk olacağı Polisgücüspor’u yenerek çıkışa geçmek istiyor.

Sezona iddialı bir giriş yaparak ilk 6 haftayı lider geçen Gelikspor’da rüzgar tersten esmeye başladı. Bu periyodu lider tamamladıktan sonra düşeşe geçen mavi-beyazlı takım, üst üste puan kayıpları yaşadı. Son 4 haftada 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan Gelikspor, yeniden çıkışa geçmek için 10’uncu haftada karşılaşacağı Polisgücüspor maçı hazırlıklarına başladı.  Mavi-beyazlı takım,  dünkü idmanı Fener’de yeni yapılan sentetik sahada gerçekleştirdi. Son haftalardaki düşüşle zirvenin uzağında kalan Gelikspor’da futbolcular, puan kayıplarını telafi etmek için Polisgücüspor’u yeneceklerini söyledi.

Eren ARSLANYILMAZ

Gelikspor, Polisgücüspor hazırlıklarını Yılmaz Yavuz yönetiminde sürdürdü