Tenis Deniz Spor Kulübünde Türkiye'nin Minik Tenisçileri Yarışacak

Türkiye'nin en eski ve köklü kulüplerinden olan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü 8-9-10 yaş gurubundaki minik tenisçileri Zonguldak’taki tesislerinde ağırlayacak.

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübüne verilen Türkiye 8-9-10 Yaş Tenis Turnuvası 07 Mayıs - 10 Mayıs 2015 tarihlerinde Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün tesislerinde yapılacak. İstanbul,Düzce,Kocaeli,Yalova ve Zonguldak şehirlerinden toplam 65 sporcu bu organizasyonda yarışacak.

ÖZÇEP TENİS SEVERLERİ DAVET ETTİ

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Başkanı Çetin Özçep tüm tenis severleri kulüplerinde ağırlamaktan mutluluk duyacakların ifade ederek spor severleri geleceğin minik yıldız adaylarının çekişmeli maçlarını izlemeye davet etti. Başkan Özçep yaptığı açıklamada Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün 64 yıldır bu kenti temsil ettiğini, sportif başarılarla şehrimizin adını sürekli gündemde tuttuğu gibi kurulduğu 1951 yılında taşlı topraklı, tahta barakalı tesislerle zor şartlarda çalışmaya başlayarak yoğun çaba ve özveriyle tesisleri bu günkü modern seviyelere getirdiklerini ve bu tesislerde her türlü ulusal veya uluslar arası organizasyonları yapabilecek bilgi ve tecrübeye sahip olduklarını belirtti.
Başkan Çetin Özçep birlikte uyum içinde çalıştıkları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile daha bir çok sportif çalışmalar yapacaklarını,yeni faaliyete geçtikleri diğer branşlarında da aynı başarı ile liglerde ve şampiyonalarda yer almak için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi. Başkan Özçep 07 Mayıs tarihinde başlayacak olan Türkiye Tenis Turnuvasında 65 sporcu,aileleri ve antrenörleri ile birlikte yaklaşık 200 kişiyi ağırlayacaklarını bununda kent turizmi ve tanıtımı açısından da önemli bir hizmet olacağını ifade ederek, Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün 18 kişilik kuvvetli bir ekiple turnuvaya katıldığını,kulüplerinin geleceği olan bu minik sporcularına ve katılacak tüm tenisçilere başarı dileklerini iletti.(İHA)