TEPEBAŞI FARKLI KAZANDI

Tepebaşıspor Karaelmas engelini 5 golle geçti

1.Amatör Kümede şampiyonluk mücadelesi veren Tepebaşıspor bugün Fener sahasında küme düşmeme mücadelesi veren Karaelmasspor’u konuk etti. Maçın başın sonuna kadar oyun üstünlüğü bırakmayan Tepebaşıspor, rakibi Karaelmasspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti.   TepebaşısporKaraelmasspor galibiyetiyle puanını 8 yükseltti. 

Tepebaşı ilk yarıyı farklı kapattı

Maça hızlı başlayan Tepebaşıspor, 1’inci dakika da Doğukan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından farkı arttırma çabası içine giren Tepebaşıspor, 18’inci dakika da Atakan’ın golüyle farkı 2’ye çıkardı. İlk yarı da başka gol olmayınca Tepebaşıspor soyunma odasına 2-0 önde girdi. 

İkinci yarıda goller peş peşe geldi

İkinci yarıya da aynı istek ve tempoyla başlayan Tepebaşıspor, 49’uncu dakika da Can’ın golüyle durumu 3-0 getirdi. Maçın son bölümlerinde de baskıyı iyice arttıran Tepebaşıspor, 71’inci dakika da Doğukan tekrar sahne aldı.(4-0)Farkı azaltma çabası içine giren Karaelmasspor,  80’inci dakika da Fatih’in golüyle farkı 3’e indirdi.(4-1)Son dakikalara doğru oyundan iyice kopan Karaelmasspor, 89’uncu dakika da Tayfun’un golüne engel olamadı.(5-1)Maçta başka gol olmayınca Tepebaşısspor maçı 5-1 kazandı. 

Emre Can BAYRAM

SAHA: Fener 

HAKEMLER: Tayfun Kurnaz**, Burak Canseven**, Yusuf Bahri Özçelik**

TEPEBAŞISPOR: Berkay**, Oğuzhan**, Hamza**, Kadir**(Dk.67 Dursun*), Muhammet**, Atakan***, Doğukan***, Burak**(Dk.80 İrfan*), Can**, Mesut***, Suat***(Dk.44 Tayfun**)

KARAELMASSPOR: Nevzat**, Selim**(Dk.73 Anıl Telli*), Sezer**(Dk.35 Çağlar**), Tuncay**, Fatih*, Burak Keserci**, Haydar**, Anıl Uslu*(Dk.42 Fatih*)Alişan**, Burak Karadeli**, Serkan**

GOLLER: Dk.1 Doğukan, Dk.18 Atakan, Dk.49 Can, Dk. 71 Doğukan, Dk.89 Tayfun(Tepebaşıspor), Dk. 80 Fatih(Karaelmasspor)