Tepebaşıspor, bir sezonluk aranın ardından 1’inci Amatör Küme’ye yükselmeye hak kazandı

TEPEBAŞI ŞAMPİYON 

2’nci Amatör Küme Merkez-B Grubu’nda mücadele eden Tepebaşıspor,  Çaydamarspor’u 4-1 yenerek bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Geçtiğimiz sezon küme düşen Tepebaşıspor,   1 sezon ayrı kaldığı 1’inci Amatör Küme’yeyeniden adını yazdırdı.

*****************

Zonguldak 2’nci Amatör Küme’de heyecan devam ederken, Merkez-B Grubu’nda şampiyon olan takım belli oldu. Grubun iddialı takımı Tepebaşıspor, 5’inci hafta karşılaşmasında Çaydamarspor’u 4-1 yenerek, bitime 1 hafta kala, 1’inci Amatöre Küme vizesi almaya hak kazandı.

Geçtiğimiz sezon düştüğü 2’nci Amatör Küme’de hedefini  şampiyonluk rotasını yeniden 1’inci Amatör Küme olarak belirleyen Tepebaşıspor, Serhat Yıldırım başkanlığında iddialı bir kadro kurdu. Aynı zamanda Zonguldak İYİ parti  Merkezİlçe Başkanı olan  Yıldırım’ın  yaptığı transferlerle kalbur üstü oyuncuları kadrosuna katan Tepebaşıspor, Hasan Şenol yönetiminde mücadele ettiği 2’nci Amatör Küme’de hedefine   ulaştı. Merkez-B Grubu’nun 5’inci haftasında Çaydamarsporile karşılaşan kırmızı-siyahlı takım,  rakibini 4-1 yendi. Bu sonuçla puanını 13 yapan Tepebaşıspor, 7 puanda kalan Çaydamarspor’un önünde bitime 1 hafta kala mutlu sona ulaştı. 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alan Tepebaşıspor’da  camia şampiyonluğun mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.

Eren ARSLANYILMAZ

Ereğli’de mutlu sona Balı ulaştı

Merkez-B Grubu’nun ardından Ereğli Grubu’nda da şampiyon belli oldu. Kandilli Belediyespor’u tek golle mağlup eden Balıspor bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek, gelecek sezon 1’inci Amatör Küme’de boy gösterecek.