1.Amatör Küme’nin 7’inci haftasında Tepebaşıspor, bugün Fener sahasında küme düşmeme mücadelesi veren Siyah İncispor’u konuk etti. Tepebaşıspor, rakibi Siyah İncispor’u gol yağmuruna tutarak maçı 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Tepebaşıspor, Siyah İncispor, galibiyetiyle puanını 11’e yükselterek, maç fazlasıyla 4’inci sıraya yükseldi.

İlk yarıda goller yağmur gibi geldi

Maça etkili başlayan Tepebaşıspor, 11’inci dakika da Atakan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından farkı arttırma çabası içine giren Tepebaşıspor, 35’inci dakika da Can’ın golüyle farkı 2’ye çıkardı.(2-0)İlk yarının sonlarına doğru baskıyı iyice arttıran Tepebaşıspor, Dursun2un golüyle farkı 3’e çıkardı.(3-0)İlk yarı da başka gol olmayınca Tepebaşıspor soyunma odasına 3-0 önde girdi.

Tepebaşı böyle istedi

İkinci yarıya aynı istek ve arzuyla başlayan Tepebaşıspor, 502inci dakika da Can tekrar sahne aldı.(4-0) Siyah İncispor farkı azaltmak için pozisyona girse de değerlendiremedi. Baskıyı iyice arttıran Tepebaşıspor, 88’inci dakika da Doğukan’ın golüyle durumu 5-0 getirdi. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Tepebaşıspor maçı 5-0 kazandı.

Emre Can BAYRAM

SAHA: Fener Sahası

HAKEMLER: Murat Kaskun**, Ayhan Uğurlu**, İsmail İnam**

1848 SİYAH İNCİSPOR: Muratcan*, Dursun**, Ardacan**, Murat*, Erhan**, Sercan*, Emre*(Dk.22 Ferdi**), Gökay**, Tayfun**, Çağatay**(Dk.74 Selçuk*), Emre Can**(Dk.79 Bilal*)

TEPEBAŞISPOR: Serkan**, Oğuzhan**, Hamza**, Hakan***, Suat**, Mustafa**(Dk.70 Doğukan***), Mesut**(Dk.57 Kadir**), Atakan***, Dursun***(Dk.78 Umut*), Emre**, Can***

GOLLER: Dk.11 Atakan, Dk.35,50 Can, Dk.44 Dursun, Dk.88 Doğukan(Tepebaşıspor)