TEPEBAŞISPOR’U BÖLGESEL LİGE ÇIKARMAK İSTİYORUZ

Enerji Grup Tepebaşıspor’un Başkanı Serhat Yıldırım, ilk sezonunda olmasına rağmen iddialı bir kadro kurarak, 1sezon aradan sonra Tepebaşıspor’u yeniden 1.Amatör Küme’ye çıkardı. Aynı zamanda İyi Parti Merkez İlçe Başkanlığını yürüten Yıldırım sporda ki başarısını siyasette de yürütmeyi hedefliyor. Enerji Grup Tepebaşıspor’un Kulüp Başkanı Serhat Yıldırım çıtayı daha da yükselterek önümüzde ki dönemlerde Tepebaşıspor’uBölgesel Amatör Lige çıkarmak istediğini vurguladı.

“Amacımız sporun barış ve kardeşlik içerisinde oynanması’’

Enerji Grup Tepebaşıspor Kulüp Başkanı Serhat Yıldırım, amaçlarının sporun barış ve kardeşlik içerisinde oynanması olduğunu söyleyerek, ‘’EnerjiGrup Tepebaşıspor olarak misyonumuz Türk sporunun yücelmesini sağlayacak bir siyaseti olmasıdır. Sporun barış, kardeşlik ve sevgi olduğu düşüncesini yaygınlaştırabilmek, müsabakaların bir savaş, müsabaka alanının da savaş alanı olmadığını sporun sevgi ve barış olduğunu anlatabilmektir. Unutulmamalıdır ki amatör olsun, profesyonel olsun, en başarısızından en başarılısına kadar bütün sporcular spora amatörlükte başlamışlardır. Bu pencereden bakıldığında spor kulüplerinin önemi daha da artmaktadır. Denilebilir ki ülke sporunun gelişmesi ve başarılı olabilmesi amatör spor kulüplerinin gelişmesi, ve başarılı olması ile doğru orantılıdır’’dedi. 

‘’Hedefimiz Tepebaşıspor’u Bölgesel Amatör Lige kadar çıkarmak’’

Bizde bu amaçlar doğrultusunda çıktığımız bu yolda Enerji Grup Tepebaşıspor’u 1. Amatöre çıkardık. Bundan sonra ki vizyonumuz takımımızın Süper Amatörlüğe lige çıkararak ardından Bölgesel Amatör Lige kadar yükselmesi.  Zonguldak gençlerini ve gençlerimizi spora teşvik etmek ve onları kaybetmemektir. Bu sosyal amacımız ile gençlerimizi da sağlam bir geleceğe hazırlamak istiyoruz’’şeklinde konuştu. 

’Herkesin şampiyonluk gecesine bilet alarak destek vermesini bekliyoruz’’

Enerji Grup Tepebaşıspor için 14 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 19:00’da Yaman Kilise Restaurantta şampiyon yemeği düzenliyoruz. Bu yemekten elde edilen gelir ise Tepebaşıspor’a katkı verilecek. Herkesin bu yemeğe katkı vermesini bekliyoruz. Tepebaşıspor’a katkı vermek isteyenler 0538 204 00 46 ve 0545 876 13 63 numaralardan bizlere ulaşabilirler. Bu şampiyonluk gecesinde herkesin yanımızda olmasını rica ediyorum’’diye konuştu. 

Emre Can BAYRAM