TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor - Sivas Belediyespor müsabakası öncesinde protokol tribünü girişindeki uygulama tepki çekti. İddiaya göre Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan protokol giriş listesi gereğince içeri girecekleri tek tek içeri alması beklenen Doğan'ın, listede olmayanları da içeri alması sonucu taraftarlar ve protokol rahatsız oldu.

Müsabakada kapı bekçisi olarak görevlendirilen eski hakem Metin Doğan'ın protokol listesinde ismi olmamasına rağmen tanıdıklarını içeriye alıp, tanımadıklarına da, "Listede adınız yok" şeklinde keyfi bir tavır takındığı ileri sürüldü.

Listede ismi olmamasına rağmen bir çok kişiyi de içeri aldığı kamera kayıtlarına kaydedilen eski hakemin tavırlarının yanlış olduğunu belirten sporseverler, " Gençlik Spor İl Müdürlüğü yetkililerinin dışarıdan bir adamı kapıya bekçi olarak koymasını doğru bulmuyoruz. Kapıya insanlarla diyalogu iyi olan kişilerin yerleştirilmesi daha uygun olacaktır. Kapı bekçisinin insanları geren ya da keyfi şekilde canımın istediğini alırım ya da canımın istemediğini de içeri almam şeklinde tavır sergileyerek görev yapmasını doğru bulmuyoruz” dedi.