TERAKKİ BERKE İLE GÜLDÜ

3 Kırmızı kartın çıktığı maçta Terakkispor, Polis Gücüspor’u 1-0 mağlup etti. 

U-17 Merkez B Grubunda play off mücadelesi veren Polis Gücüspor Cumartesi günü Fener sahasında Terakkispor’u konuk etti.  3 Kırmızı kart ve 1 golün çıktığı karşılaşma da gülen taraf Terakkispor oldu. Terakkispor, Polis Gücüspor’u 1-0 mağlup etti. 

Gol kilidini Berke açtı

Maça etkili başlayan Terakkispor ilk dakikalardan itibaren gol için yüklenen isimdi. Terakkispor, 20’inci dakika da Berke’nin golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından beraberlik için yüklenen Polis Gücüspor gol için yüklense de sonuç alamadı. İlk yarı başka gol olmayınca Terakkispor soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda kartlar havada uçuştu

İkinci yarıya sirkelenerek başlayan Polis Gücüsporberaberlik  golü için çabalasa da sonuç alamadı. Polis Gücüspor, 55’inci dakika da Muhammet’in rakibi yaptığı sert müdahalesi sonrası maçın hakemi Kürşat direk kırmızı kart verdi. Polis GücüsporMuhammet’in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Terakkispor, 79’uncu dakika da Berke’nin rakibine yapmış olduğu müdahale sonrasında ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.  Terakkispor Berke’nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Maçın geriye kalan dakikaların da başka gol olmayınca Terakkispor maçı 1-0 kazandı. Maçın ardından Polis Gücüspor’luoyuncu Miraç’ın hakeme tepki göstermesi nedeniyle kırmızı kart gördü. Polis Gücüspor Miraç’ında kırmızı kart örmesiyle karşılaşmayı 9 kişi tamamladı. Terakkispor, Polis Gücüspor galibiyetiyle puanını 6’a yükseltti. Polis Gücüspor ise  7 puanda kaldı. 

Emre Can BAYRAM

SAHA: Fener

HAKEMLER: Kürşat Ergen, Hakan Kıran**, Furkan Yanik**

POLİS GÜCÜSPOR: Murat**, Berke**, Alper**, Semih**, Yasin**, Kutay**(Dk.42 Ali Osman*), Miraç**, Ulvi**, Muhammet**, Kadir**, Uygar**

TERAKKİSPOR: Kayra**, Berke***, Necip***, Can***, Cüneyt***, Göktuğ***, Toygar***, Melih***, Serkan***(Dk.45 Batuhan**), Berkay***, Tayfun***

GOL: Dk.20 Berke(Terakkispor)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.55 Muhammet, Dk.80 Miraç(Polis Gücüspor), Dk.79 Berke(Terakkispor),