1.Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi veren Terakkispor, ligin 7’inci haftasında bugün Fener sahasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Üzülmezspor’u konuk etti.  İlk yarıyı 5-0 gibi farklı bir skorla kapatan Terakkispor, ikinci yarıda da oyun üstlüğünü devam ettirerek Üzülmezspor’u 6-3 mağlup etti. Terakkispor’un genç forvet oyuncusu Gökdeniz Aktaş, Üzülmez kalesine 3 gol birden atarak takımının galibiyette ki en önemli silahı oldu.  Terakkispor, Çates Işıkspor ile birlikte puanını 17’e yükseltti.

Gol perdesini Ali açtı

Maça hızlı başlayan Terakkispor, 11’inci dakika da Ali’nin uzaktan  müthiş füzesiyle 1-0 öne geçti. Golün ardından farkı arttırmak isteyen Terakkispor, 14’üncü dakika da genç forvet oyuncusu Gökdeniz’in golüyle farkı 2’ye çıkardı. Farkı daha da arttırmak isteyen Terakkispor, 21’inci dakika da Gökdeniz tekrar sahne aldı.(3-0) Oyundan iyice kopan Üzülmezspor, 42’inci dakika da Ali’nin golüyle kalesinde bir gol daha gördü.(4-0)İlk yarının sonlarına doğru rakip kaleyi abluka altına alan Terakkispor, 44’inci dakika da Gökdeniz’in hat rick’i  ile durumu 5-0 getirdi. İlk yarı başka gol olmayınca Terakkispor soyunma odasına 5-0 önde girdi.

Gol yağmuru ikinci yarıda da devam etti

İkinci yarıya da aynı istek ve arzuyla başlayan Terakkispor, 482inci dakika da Nurallah’ın golüyle farkı 6’ya çıkardı.(6-0)Golün ardından farkı azaltma çabası içine giren Üzülmezspor, 72’inci dakika da Celalettin’in golüyle farkı 5’e indirdi.(6-1) Golün ardından moral bulan Üzülmezspor, 74’üncü dakika da Tunah’ın golüyle durumu 6-2’ye getirdi. Baskıyı iyice arttıran Üzülmezspor, 782inci dakika da Celalettin tekrar sahne aldı.(6-3) Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Terakkispor maçı 6-3 kazandı.

Emre Can BAYRAM

SAHA: Fener

HAKEMLER: Deniz Kardaş**, Bayram Tezeren**, Atakan Yüzlü**

TERAKKİSPOR: Deniz**, Arda***, Murat**, Ertuğrul**, İsmail**, Ali Ş***(Dk.54 Göktuğ**), Cumhur**, Arda**(Dk.72 Hayri*), Nurullah***(Dk.66 Göktuğ**), Hasan**, Gökdeniz***

ÜZÜLMEZSPOR: Alican*, Hasan**, Doğukan*, Feyzullah**(Dk.57 Murat*), Emre**, Vahdet**, Berhan**, Muhammet*(Dk.22 Tunahan**), Birkan**(Dk.68 Tolga*), Celalettin**, Samet**

Dk.11,42 Ali Şen, Dk.14,21 ,44 Gökdeniz,Dk.48 Nurullah(Terakkispor), Dk.72 78 Celalettin, Dk.74 Tunahan(Üzülmezspor)