Bölgesel hakem ve gözlemciliğe terfi sınavı Kocaeli’nde sona erdi

 

TERFİ HEYECANI

 

 

 

Zonguldak’ın da arasında yer aldığı 11. bölge hakemleri Kocaeli’nde terfi sınavına katıldı.  Zonguldak’tan 7 il hakemi ve 2 il gözlemcisi Merkez Hakem Kurulu Üyeleri İsmet Cengiz ve Sadettin Güler’in katıldığı sınavda ter döktü.

 

**********

 

TFF Yönetim Kurulu tarafından onaylanan ve Merkez Hakem Kurulu tarafından yayımlanan bölgesel hakem ve gözlemci klasmanlarını belirlemeye yönelik sınav takvimi kapsamında, Zonguldaklı il hakemleri ve il gözlemcilerini terfi heyecanı sardı. 7 hakem ve 2 gözlemci,  yorum ve video testinin ardından sözlü mülakata tabi tutuldu.

Zonguldak’la birlikte aralarında 11’inci Bölge’den Bartın, Bolu, Düzce, Karabük, Kocaeli ve

Sakarya’dan onlarca hakem ve gözlemci sınavda ter döktü. Kocaeli’nde Fuar Alanı İçi Sivil Toplum Merkezi’nde düzenlenen mülakatlara Zonguldak’tan il hakemleri Oğuzhan Erdoğan, Furkan Güney, Hüseyin Yavuz, Sinan Günaydın, Erdinç Yaman, Muhammet Kuşçu, Bayram Çiv, il gözlemcileri Halil Hakan Başer ve Erdoğan Eliiyiinsanoğlu katıldı. Zonguldaklı hakemlerin yanı sıra 11. bölgede yer alan hakemler Merkez Hakem Kurulu Üyeleri İsmet Cengiz ve Sadettin Güler katıldığı eğitimde yorum ve video testinden geçti. Ardından hakemler, sözlü mülakat ile kursu tamamladı.

Merkez Hakem Kurulu, İl Hakem Kurulu ile yapacağı istişarenin ardından  terfi eden isimleri Haziran ayında açıklayacak.

Eren ARSLANYILMAZ

 

Furkan Güney, bu sezon kritik maçlarda ki başarılı yönetimiyle, İl Hakem Kurulu’nun gözde ve gelecek vadeden hakemleri arasında gösteriliyor