Sakat ve cezalı oyuncuların yokluğunda şans bekleyen Emrullah Şenol Demir’e mesaj gönderdi:

 TERİMİN SON DAMLASINA KADAR SAVAŞIRIM

 Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle orta sahada yaşanan boşluk sezon başında Serhat Ardahanspor’dan transfer edilen Emrullah Toprak’ı iştahlandırdı. Şenol Demir’den forma bekleyen 22 yaşındaki genç oyuncu, “Görev gelirse terimin son damlasına kadar savaşırım”  dedi.

 *******************

Son haftalarda sakatlıklarla boğuşan Zonguldak Kömürspor’da İstanbulspor maçı öncesi endişe hakim… üst üste yaşanan sakatlıklara bir de cezalı oyuncuların eklenmesi,  Şenol Demir’i kadro kurmak konusunda elinde zayıflattı. Özellikle orta sahanın dinamosu Berkan’ın Nazilli Belediyespor maçında kolunun kırılması, Hüseyin Yılmaz’ın da sarı kart sınırını aşarak cezalı duruma düşmesi ve bir de Sefa Aksoy’un sakatlığının devam etmesi orta sahada bir boşluk yarattı.

Kırmızı-lacivertli takıma sezon başında Serhat Ardahanspor’dan transfer olan Emrullah Toprak, yaşanan  bu boşluğu doldurmak için hocasından şans bekliyor. Kırmızı-lacivertli takımın Teknik Direktörü Şenol Demir, dünkü çift kale maçta İstanbulspor maçı onbirini kafasında belirledi. Şenol Demir,  antrenman performansından memnun olduğu Emrullah Toprak’ı  as kadroda oynattı. Bu durum 22 yaşındaki  orta saha oyuncusunun iştihanı kabarttı.

“FORMASIYI GİYMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM”

9 yıllık futbol kariyerinde birçok takımın formasını giyen Emrullah, kırmızı-lacivertli takımda süre almak istiyor. Verilecek şansı iyi değerlendireceğini söyleyen genç oyuncu, “Oynayıp, oynamamam hocamın kararı. Şenol hocamın kararına her zaman saygı duyuyorum. Zonguldak Kömürspor formasını giymek için sabırsızlanıyorum. Eğer ki şans verilirse kanımın son damlasına kadar savaşırım. Şanlı formayı da uzun yıllar terletmek istiyorum” şeklinde konuştu.

 

9 kulüpte forma giydi

Futbol kariyerine 2007 yılında Mahmutbeyspor’da başlayan ve ardından Kasımpaşaspor ve Sivaspor’a transfer olan Emrullah kısa sürede profesyonel oldu. 2012 yılında Lüleburgazspor’a transfer olarak profesyonel olan Emrullah, Beykozspor, Keşanspor,24 Erzincanspor Nevşehir Gençlikspor, Arnavutköyspor ve Serhat Ardahanspor formaları giydi.