Zonguldak Kömürspor ile Bölgesel Amatör Lig’de çıktığı 6 maçta 5 galibiyet alarak, otoritelerden tam not alan Cahit Terzi, Çatalcaspor ile 7’inci sınavında 6’ncı galibiyetini almak istiyor. Terzi, zorlu 90 dakika öncesi iddialı açıklamalar yaparak taraftara ve camiaya umutlu mesajlar verdi.

Çatalcaspor ile oynanacak maça sayılı günler kala çalışmalarını sürdüren kırmızı-lacivertli takımın Teknik Direktörü Cahit Terzi, dünkü idman öncesi basın mensuplarının önüne çıktı.

“İÇ SAHADA PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK”

Sözlerine ‘iç sahada puan kaybetmeye tahammülümüz yok’ diyerek başlayan kırmızı lacivertlilerin hocası, “Şampiyonluğa oynamak istiyorsak içerde oynayacağımız maçları 3 puanla tamamlamamız lazım. Seyircisiz oynayacağımız son maç. Bu maçta biraz daha koşarak  o dezavantajı, avantaja çevirmeye çalışacağız. Maçı kazandığımız takdirde mutlaka şampiyonluk yarışının içinde olacağız. 4’üncü hafta emanet bıraktığımız liderliği geri almak için kazanmak istiyoruz” dedi.

Takıma katılan Taylan Varol hakkında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Terzi, “Sezon başında da kadromuzda görmeyi istemiştik. Bazı nedenlerden dolayı anlaşamadık. Yönetim kurulu ile görüştüm ve Taylan’a ihtiyacım olduğunu söyledim. Onlarda kabul ettiler ve Taylan’ı takıma kattık” dedi.

TAKIMDA 2 SAKAT 1 CEZALI OYUNCU VAR

Sakat ve cezalı oyuncular hakkında bilgiler veren Terzi, “ Ahmet Bağış geçtiğimiz hafta oynanan Sultangazispor maçında sakatlandı. Düz koşu ile çalışmalara devam ediyor. Aytunç Topaloğlu’nun da sakatlığı devam ediyor. Bilindiği üzere Hüseyin Yılmaz’ında cezası devam ediyor. Fakat itirazımız sonucu Tahkim Kurulu’nda gelecek sonucu bekliyoruz.

Eren ARSLANYILMAZ