Geçen sezon Süper Amatör Ligini 2’inci sırada tamamlayan Zonguldak Belediyespor’un başarılı çalıştırıcısı Ahmet Terzi anlaştı. Zonguldak Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Bakır ve Futbol Şube Sorumlusu Fikri Ustabaş kulüp binasında imza töreni düzenledi. Terzi, Zonguldak Belediyespor’la 1 yıllık anlaşma imzaladı. Kulüp Başkanı Bakır, Zonguldak Belediyespor’un her zaman yüksekleri hedefleyen bir kulüp olduğunu söyledi. Zonguldak Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Terzi, “En büyük hedefimiz gençleri Zonguldak Futboluna kazandırarak, play-off oynamak” dedi.

“Zonguldak Beldiyespor her zaman yukarıları hedefler”

Zonguldak Belediyespor’un Kulüp Başkanı Abdullah Bakır, Zonguldak Beldiyespor’un her zaman yukarıları hedeflediğini söyleyerek; “Zonguldak Belediyespor olarak 8 dalda devam ediyoruz. Futbolda da 2 yıldır çalıştığımız Ahmet Hocamızla bu yılda devam edeceğiz. Bu yıl bazı kilit noktalardaki oyuncularımızı kaybettik. Zonguldak Belediyespor her zaman yüksekleri hedefleyen, alt yapıyı geliştirmeyi hedefleyen bir takım. Bu doğrultu da en iyi şekilde Belediyemizi, her branşta olduğu gibi futbolda da temsil edeceğiz. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Belediye başkanımıza, meclis üyelerimize, tüm personelimize, bizleri sahiplenen herkese çok teşekkür ediyorum. İlgi ve desteklerinin devamlarını bekliyoruz” dedi.

Hedefimiz genç oyuncularla play-off’u yakalamak”

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli çalıştırıcı Ahmet Terzi, Geçen yıl olduğu gibi bu yılda ligde ses getirmek istediklerini söyleyerek; “Geçen sene yaptıklarımız ortada. Geçen sene çok başarılı bir sezon geçirdik. Bu sene onun devamını getirebilir miyiz, getiremez miyiz bilemem ama başkanın dediği gibi alt yapıdan genç bir takımla yolumuza devam etme peşindeyiz. Geçen yıl genç takım final oynadı. Hedeflediğimiz 4-5 oyuncumuz var onları kadroya alacağız. Ama tabi ki Belediyespor, Zonguldak’ın en güçlü kaliteli takımlarından, en köklü takımlarından. Bunu kimse inkar edemez. Belediyespor’da görev alıyorsak eğer üstleri de zorlayacağız. Araştıracağız ve genç oyuncularından 3-5 tane bulabilirsek kadromuza katıp, geçen yıl ses getirdiğimiz ligde tekrar ses getirmek istiyoruz. Başarılı olacağımızı tahmin ediyorum. Bu konuda tecrübelerimiz var. Başkanımızda Genel kaptanımızda eski topçu. Bizde eski futbolculardanız. Bir şeyler yapacağız. İnşallah hedeflediğimiz Play-Off’u yakalayacağız. Önümüzdeki süreçte ne gelir ne gider bilemiyoruz. Bunu kestirmemiz mümkün değil. Ama tabi biz hırslıyız. Bu işin peşini bırakmayız. Şampiyonluğa oynarız dersem biraz ukalalık olur ama en azından Play-Off’ta zorlarsak, gençleri de Zonguldak futboluna kazandırabilirsek ne mutlu bize deriz. İnşallah Belediyespor için hayırlı olur. 1 aydır şehirde yoktum. Bugün geldim. Ama biz buluruz genç oyunculardan. Birde oyuncuların bu takıma layık olması gerekiyor. Öyle iyi futbolcu diye de her oyuncuyu alacak halimiz yok. Belediyespor’un şartlarına uygun olursa alırız. Uygun olmazsa da eski kadromuzla devam ederiz. Çok büyük bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.”

Camiamıza yakışır takviyeler yapacağız”

Futbol şube sorumlusu Fikri Ustabaş, yeni sezona güzel bir takım yapmak istediklerini ifade ederek; “Öncelikle hocamıza yeni sezonda başarılar dileriz. Kendisinin de söylediği gibi bizler sporun içerisinden geldiğimiz için tecrübeliyiz. Amatör Küme’de bazı gençlerimizin üzerinde durarak, Belediyespor’a kazandırmak ve daha iyi yerlere getirmek isteriz. Camiamıza yakışır futbolcuları araştırarak hocamızda isterse gerekli takviyeleri yaparız. Güzel bir takım yaratacağımızı düşünüyorum. İnşallah istediğimiz hedeflere ulaşır” şeklinde konuştu.