Zonguldak Kömürspor’un TFF’ye yaptığı girişimler olumlu sonuçlandı

TESİS İÇİN TFF’DEN ONAY

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)  Zonguldak Kömürspor’a tesis konusu için  fon ayırdı.  Üzülmez Gönül Alışır Sahası’na yapılması planlanan tesis konusunda yardımda bulunacak TFF, henüz rakamı açıklamazken, Zonguldak Kömürspor kulübü bu meblağı artırmak için girişimlerde bulunacak.

 ***************

2’nci Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un uzun yıllardır kanayan yarası olan tesis konusunda sevindirici gelişmeler yaşandı.  Yıllardır Türkiye Taşkömürü Kurumu’na ait kulüp binasında kiracı olarak kalan Zonguldak Kömürspor, yakın zamanda tesisine kavuşacak.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kentin ve kulübün eksikliğini hissettiği tesis konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Görevde olduğu sürede 2 şampiyonluk elde eden Başkan Caner,  kulübe kalıcı bir eser bırakmak için attığı adımların meyvesini aldı.  Türkiye Futbol Federasyonu’nda (TFF) yapılan görüşmeler neticesinde Zonguldak Kömürspor’a tesis konusunda yardım fonu ayrıldı. TFF tarafından tesis yapılması adına ayrılan bütçenin ne kadar olduğu henüz açıklanmazken, Kulüp Başkanı Süleyman Caner, A’dan Z’ye yapmayı planladıkları tesis için meblağın artırılması yönünde gerekli mercilerle bir kez daha irtibata geçecek. Üzülmez Gönül Alışır Sahası’na yapılması gündemde olan ve planlanan tesiste   idman sahaları, idari binalar,  ayrıca Futbolcuların konaklayacağı  ve sosyal aktivitelerini yapacağı tam donanımlı alanlar olacak.  Olumlu yok kat edilen tesis için yakında zamanda ilk kazmanın vurulması bekleniyor.

Eren ARSLANYILMAZ

****Uzun zamandır tesis konusunda çalıştıklarını ve kendilerine en uygun  olarak  yıllardır atıl halde bulunan Üzülmez Gönül Alışır Sahası’nın olduğunu söyleyen Başkan Caner,  Zonguldakspor’a yakışır bir tesis yapacaklarını belirtti

“ZONGULDAKSPOR’A YAKIŞIR BİR TESİS YAPACAĞIZ”

Zonguldak Kömürspor’a tesis kazandırılması konusunda önemli adımların atıldığını ifade eden Başkan Caner, “Tesis konusunda Üzülmez ile girişimlerimiz devam ediyor. Sağ olsun Zonguldaklı eski futbolcu Tümer Metin kardeşimiz ve Zonguldak’tan Prof. Dr. Suat Uğur Baş bize çok yardımcı oldu. Ele ele verdik. Tesis yardımı konusunda elimizden gelen mücadeleyi vererek Allah’ta nasip etti onaylandı. Şuanda miktarını nasıl çoğaltırız onun peşindeyiz. İnşallah arzu ettiğimiz miktarda olur biran önce kazmayı vururuz. Öncelikle tesis için bürokratik işlemleri halledeceğiz. Büyük bir yol kat ettik.  Göreve başladığım günden beri uğraşıyordum. Nihayet sonuçlandı. Zonguldakspor’a yakışır bir tesis yapacağız. Zonguldak için hayırlı olsun ”dedi.