Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, transfer çalışmaları, tesis ve antrenman sahası ilgili gündeme dair açıklamalarda bulundu

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, iç transferler bittiğini söyleyerek, dış transferde Okan Eken’le anlaştıklarının altını çizdi. Caner ayrıca tesis ve antrenman sahası olarak önceliklerinin Bakacakkadı olduğunu söyledi.

‘’İç transferler bitti dış transferde Okan Eken’le anlaştık’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, İç transfer çalışmalarının bittiği ve dış transferde Okan Eken’le anlaştıklarını söyleyerek, ‘’2018-2019 Futbol sezonu için teknik direktörümüz Cahit Terzi ve yönetim anlamında iyi bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Öncelikle iç transferden başladık. İçerde ki oyuncularla anlaşma yoluna gidiyoruz. Bizde oynayıp da Keçiörengücüspor’a verdiğimiz Okan kardeşimizle de anlaştık. Onunla ilgili bazı işlemler var onları hallediyoruz. Onur’la da ayrıntılı görüşmeler yapıyoruz. Amacımız eski güçlü kadromuzu tekrar bir araya getirebilmek. Onun için yönetim anlamında elimizden geleni yapıyoruz’’dedi.

‘’Önceliğimiz Bakacakkadı’’

Tesis ve antrenman sahası olarak Bakcakkadı’yı düşündüklerini ifade eden Başkan Caner, ‘’Tesis ve antrenman sahası ile ilgili Üzülmez’le ilgili çalışmalar devam ediyor. Başbakanlıktan olur yazısı bekliyoruz. Burada tabi antrenman ve tesis sorununu acil olarak çözmemiz gerek. Bunun için önceliğimiz Bakacakkadı olarak düşüncemiz var. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Tesisi oraya alarak antrenman sahası olarak da orayı düşünüyoruz’’şeklinde konuştu.

‘’Milletvekillerimizle kahvaltıda bir araya geleceğiz’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, milletvekilleri ile kahvaltıda bir araya gelmeyi planladıklarını söyleyerek, ‘’Bu hafta veya önümüzde ki hafta Cumartesi günü yönetici arkadaşlarla bir kahvaltı yapmayı düşünüyoruz. Bölge milletvekillerimizi davet ederek inşallah orada  Zonguldakspor yararına düşünce alışverişinde bulanacağız. Bir araya gelmemizde her zaman güç kuvvet doğar. Zonguldakspor’u hak ettiği yerlere çıkarmak için elimizden geleni yapacağız’’diye konuştu.

Emre Can BAYRAM