TOP OYNAYAN GALİBİYETİ HAKKEDEN TARAF BİZDİK

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner,Pazar günü kendi sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Gümüşhanespor maçını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, bu ligin ve bu grubun  iyi takımlarından bir tanesi olduklarını söyleyerek, galibiyeti hakkeden ve oyunun genelinde üstün olan taraf kendilerinin olduğunu vurguladı. 

‘’Galibiyeti hakkeden taraf bizdik’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, galibiyeti hakkeden taraf kendilerinin olduğunu söyleyerek, ‘’Her zaman söyledim bu takım bizim takımımız. Bu ligin bu grubun en iyi takımlarından bir tanesi. Sakatlıklar zaman zamankötü futbol Ligde olmamız yerde olmamıza sebep oldu. Top oynayan bastıran ve galibiyeti hakkedentakım bizdik. Kaçırdığımız pozisyonları kaçırmasaydık galibiyetle ayrılmamız içten bile değildi. Nasip olmadı 1 puanla ayrıldık. Oyuncularımı ve teknik heyeti kutluyorum’’şeklinde konuştu.

‘’Semih’in sakatlanması bizi üzdü’’

Semih’in sakatlanmasının kendilerini üzdüğünü ifade eden Başkan Caner, ‘’1 puana sevindik ama Semih sakatlandı ona üzüldük. Hakkında şimdi bilgi alacağız. İnşallah kötü bir sakatlığı yoktur. Semih bizim için önemli bir futbolcu. Bugün burada bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. İnşallah kalan maçlarımızı en iyi şekilde tamamlayarak ligi sakatsız bir şekilde tamamlamak istiyoruz’’dedi. 

‘’Dedikodulara ve söylentilere hiçbir zaman mahal vermedik’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, dedikodulara ve söylentilere hiçbir zaman mahal vermediklerini söyleyerek, ‘’Biz hiçbir zaman söylentilere dedikodulara mahal vermedik. Ben bu göreve geldiğim BAL Ligin bu zaman kadar kimsenin hakkını yemedik. Yokluklara rağmen elimizden geleni yapıyoruz’’diye konuştu.