Kozlu Belediyespor’da futbolcuların başlattığı boykot sürüyor. Antrenör Bülent Öztürk ile anlaşamadıklarını dile getiren 5 futbolcu dünde idmanlara çıkmadı. Yönetim,  yaşanan bu gelişmelere sessiz kalmayacağını ve Bülent Öztürk’ün raporu doğrultusunda hareket edeceğini söyledi.

 

*************

Kozlu’da deprem etkisi yaratan gelişmede 2’nci raunt… Zonguldak Kömöürspor yenilgisi sonrası taşların yerinden oynamasına neden olan futbolcu ayaklanması devam ediyor. Antrenör Bülent Öztürk ile çalışmak istemedikleri öğrenilen Fatih Arslan, Doğan Takıl, Cem Kasap,  Salih Topyay ve Emin Gürkan Bingül takımın dün yapılan idmanına da çıkmadı.

Play-Off iddiaları yapan Kozlu Belediyespor’da yaşanan bu gelişmelere yönetim el attı. Yeşil-beyazlı yönetim dünkü idmanı ziyaret ederek konunun muhataplarıyla bir araya geldi. Genel Kaptan Hasan Özkul ile Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Birinci, Doğan Takıl ve Bülent Öztürk’le görüştü. Taraflar Yaklaşık 20 dakika saha kenarında görüştü.

 

Yönetim hocalarının arkasında

Kozlu Belediyespor’da gündeme bomba gibi düşen olayda yeşil-beyazlı yönetim Antrenör Bülent Öztürk’ün arkasında olduğu mesajı verdi. Taraflarla görüşen Hasan Özkul ile Erhan Birinci,  yönetim kurulu olarak idmanlara çıkmayan kaptan Fatih Arslan, Doğan Takıl, Cem Kasap, Salih Topyay ve Emin Gürkan Bingül hakkında son kararı Bülent Öztürk’ün raporu doğrultusunda  vereceklerini söyledi.

 

Eren ARSLANYILMAZ