TOPHANE AÇILDI

Zonguldak 1966 Taraftarlar Derneği Başkan Yardımcısı Şenol Akyüz ve esnaf Barış Taşdemir, kent merkezinde ki birahaneler sokağına ‘’Tophane’’ isimli cafe restaurant açtı. 

Okunan duaların ardından Tophane isimli mekanınaçılış kurdelesini İyi Parti İl Başkanı Ragıp Bayraktar ve Merkez İlçe Başkanı Fatma Gülay kesti. İyi Parti İl Başkanı Ragıp Bayraktar mekan sahiplerine Zonguldak’a güzel bir mekan kazandırdıkları için teşekkür ederek, bol kazançlar diledi. İstanbul’da ki tarihi tophaneler semtine benzetilmeyen çalışan mekanın o konseptte yapılması vatandaşların beğenisini kazandı. Tophane isimli mekanın açılışına İyi Parti İl Başkanı Ragıp Bayraktar, Merkez İlçe Başkanı Fatma Gülay, Sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. 

‘’Birahaneler sokağına değişik bir hava katmak istedik’’

Tophane isimli mekan sahiplerinden Barış Özdemir, birahaneler sokağına değişik bir hava kattıklarını söyleyerek, ‘’Biz bu mekanı açmadan önce sokak için insanlarda oluşan algı çok değişik bir algıydı. Birahaneler sokağı olduğu için insanlarda bir tereddütvardı. Bizde yıllardır bu sokakta olduğumuz için buraya değişik bir hava katmak istedik. İnsanların buradan kopmaması için güvenli bir ortam yarattık. Güzel bir şey ortaya çıkardığımız düşünüyoruz’’dedi.