2017-2018 Sezonunda Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Polis Gücüspor’a işadamı Sinan Toprak’tan destek geldi. İşadamı Sinan Toprak, Kulüp Başkanı Yakup Balçın ve antrenör Sinan Kılıç ile biraya gelerek yeni sezonda forma sponsoru oldu.

Geçtiğimiz sezon 1.Amatör Küme'de Play-Off şampiyonu olarak Süper Amatör Lige yükselme başarısı gösteren Polis Gücüspor, sezonun ilk maçında konuk edeceği Çaydeğirmeni Belediyespor hazırlıklarını teknik patron Sinan Kılıç yönetiminde  sürdürüyor. Yeni sezona iddialı bir kadro ile şampiyonluk parolasıyla girmeyi hedefleyen Polis Gücüspor, Çaydeğirmeni Belediyespor maçını kazanarak sezona 3 puanlı başlamak istiyor.  Zonguldaklı işadamı Sinan Toprak, Polis Gücüspor Kulüp Başkanı Yakup Balçın ve teknik direktör Sinan Kılıç ile biraya gelerek yeni sezonda forma sponsoru olma konusunda anlaşma sağladı. Kulüp Başkanı Yakup Balçın ve teknik direktör Sinan Kılıç bugün işadamı Sinan Topark’a teşekkür ziyaretinde bulanarak forma jestinde bulundu. İşadamı Sinan Kılıç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek her zaman amatör spor kulüplerinin yanında olacağını söyledi.

“Maddi manevi Sinan hocamın yanındayım”
Sinan hocamız zaten çocukluk arkadaşım. Beraber büyüdük. Kendisi de zaten Zonguldak’ın ileri gelen hocalarından bir tanesi. Zonguldak’ımızın amatör spor kulüplerinin başarıları için çok büyük mücadeleler verdi. Bunu görmemek de mümkün değildi. Sadece ben değil Zonguldak halkının da amatör spor kulüplerine destek vermelerini bekliyoruz. İnşallah hedef koydukları yere gidecekler. Sinan hocamızın bu sözünü hiç unutmuyorum;  “ Gideceksen daima uzağa, yapacaksan en iyi yapacaksın” diye bir sözü var. Ben her zaman maddi manevi Sinan hocamın yanındayım. Yeni sezonda Polis Gücüspor’a başarılar diliyorum.

“Esnaflarımızın amatör spor kulüplerine sahip çıkmasını bekliyoruz”
Polis Gücüspor antrenörü Sinan Kılıç, tüm esnafların amatör spor kulüplerine sahip çıkmalarına isteyerek, “Çalışmalarımız en iyi şekilde devam ediyor. Sezonun ilk maçını Çaydeğirmeni Belediyespor’la oynayacağız. Çaydeğirmeni Belediyespor maçına iyi konsantre olduk. Genç arkadaşlarla takviyelerle gücümüze güç kattık. Sinan arkadaşımızın yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir kişiye mahal değildir. Tüm esnaflarımızı tüm spor kamuoyunu yardımlarını bekliyoruz. İnşallah herkes kendi bütçesine göre tüm spor kulüplerine yardım ederler. Herkese teşekkür ediyoruz.”

“İmkânsızlıklar nedeniyle amatör spor kulüpleri kapanıyor”
Amatör kulüplerin kapanmalarının üzücü bir olay olduğunu ifade eden Kılıç ,”Bu imkânsızlıklar bütün kulüplerin belini kırmaya başladı. Kulüpler artık kendi bünyelerinden destek göremeyince yavaş yavaş kapanmaya başladı. Bu da çok üzücü bir olay. Önceden biz top oynadığımız zamanlar gruplara 5 6 takım giderken, şuanda gruplara 2 takım gidiyor. Çok yazık. Çünkü burada diğer kulüplerin diğer topçuların, önü kesiliyor. İki takımla gideceğin yerde beş takımla gitsen daha çok piyasa ve daha çok oyuncu pazarlayabilirsin. İnşallah bundan sonra kapanmaz ”dedi. 
Emre Can BAYRAM