Kilimli Belediyespor, bir süredir gündeminde olan Gökhan Zülfikaroğlu transferinde mutlu sona ulaştı

 

KİLİMLİ, GÖKHAN’IN İŞİNİ BİTİRDİ

 

Zonguldaklı tecrübeli futbolcu Gökhan Zülfikaroğlu,  Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen Kilimli Belediyespor’a transfer oldu. 29 yaşındaki sağbek ve sağ kenar oyuncusu, kendisini sarı-siyahlı yapan imzayı attı.

 

************

 

Süper Amatör Lig takımı Kilimli Belediyespor, transferde bir bomba  daha patlattı.  yaptığı flaş transferlerin ardından sessizliğe bürüren olan sarı-siyahlı takım, Zonguldaklı başarılı futbolcu Gökhan Zülfikaroğlu’nun  transferini bitirdi.

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Kilimli Belediyespor, bu doğrultuda kadrosuna önemli bir takviye yaptı. Forvet Savaş Esen ve kaleci Hamit Çevik gibi tecrübeli futbolcuları kadrosuna katarak lig öncesi rakiplerine gözdağı veren sarı-siyahlı takım, uzun zamandır gündeminde olduğu Gökhan Zülfikaroğlu ile kulüp tesislerinde bir araya geldi. Antrenör Selahattin Bayar’ın kadroda görmek istediği tecrübeli futbolcu ile   yapılan görüşmede anlaşma sağlayan yönetim,  imza töreni düzenledi. Profesyonel kariyeri bulunan ve ayrıca Bölgesel Amatör Lig deneyimine sahip olan sağbek ve sağ kanat oyuncusu, kendisini sarı-siyahlı yapan imzayı attı.

 

Eren ARSLANYILMAZ

 

 

İlk kez sarı-siyahlı formayı giyecek

 

Zonguldak’ta birçok takımın formasını giyen Gökhan Zülfikaroğlu, 2018-2019 sezonunda ilk kez Kilimli Belediyespor’un başarısı için ter dökecek. 17 yıllık kariyerinde ilk kez sarı-siyahlı formayı giyecek Gökhan, Kilimli Belediyespor’da şampiyonluk yaşayarak Bölgesel Amatör Lige çıkmak istediğini ve bunun için elinden gelenin fazlasını yapacağını söyledi

 

 

Zonguldakspor’da profesyonel oldu

 

Zonguldak Belediyespor’da futbola başlayan ve Zonguldakspor’a transfer olarak 2006 yılında profesyonel olan Gökhan,  kırmızı-lacivertli takımın ardından Telekomspor’da oynadı.  2009 yılında Zonguldakspor’a yeniden dönen tecrübeli futbolcu, Erdemirspor, Kozlu Belediyespor,  Kastamonuspor, Ereğli Belediyespor, Kozlu Belediyespor ve Gelikspor’da top oynadı