ZONGULDAKLI BOKSÖRLER ULUSLAR ARASI VE DÜNYA ŞAMPİYONASINDA BOY GÖSTERECEKLER

Zonguldaklı milli boksörler, Selma Karakoyun ve Rabia Oruçoğlu, Trabzon’da yapılacak olan Uluslar arası şampiyona’da ve Hindistan’da yapılacak Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından 10-13 Ekim tarihleri arasında Trabzon’da Uluslar arası Boks Turnuvası düzenlenecek. Ülkemizi ve ilimizin temsilen müsabakalara, milli boks antrenörü İshak Tiryaki yönetiminde, Rabia Oruçoğlu ve Selma Karakoyun katılacak. Turnuva’da, milli boksörler Genç Bayanlar kategorisinde Selma Karakoyun 69 Kg ve Rabia Oruçluoğlu ise 54 Kg ay yıldızlı forma altında ter dökecek. Milli Boks antrenörüİshak Tiryaki yönetiminde Site Spor Salonunda turnuvanın hazırlıklarını sürdüren milli boksörler Selma Karakoyun ve Rabia Oruçoğlu, uluslar arası şampiyona’da şampiyonluk hedefliyor.

Hindistan yolcuları

Zonguldaklı milli boksörler Selma Karakoyunve Rabia Oruçoğlu uluslar arası turnuvanın ardından 13 Kasım’da Hindistan’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

‘’Hedefimiz şampiyonluk’’

Boks antrenörü İshak Tiryaki, turnuvanın hazırlıklarını aralıksız sürdürdüklerini söyleyerek, ‘’Sporcularımız Rabia Oruçoğluve Selma Karakoyunla birlikte Trabzon’da uluslar arası özel bir turnuvaya katılacağız. Turnuvanın hazırlıklarını aralıksız devam ediyoruz. Hedefimiz turnuva da bir birbirinden güzel maçlar çıkararak şampiyon olmak. Sporcularımın bunu başaracağına da eminim. Selma ve Rabia turnuva da ay yıldızlı forma altında ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edecekler. Ardından ilimize dönerek Hindistan’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası hazırlıklarına başlayacağız.  Uluslar arası ve Dünya Şampiyonasında hedefimiz şampiyonluk. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz’’dedi. 

Emre Can BAYRAM