Takımın başına İsmail Yalçın’ı getiren Ereğli Belediyespor, transferde atağa kalkıyor

TRANSFER BAŞLIYOR

EREĞLİ İÇ TRANSFERDE GÖKHAN İLE MASAYA OTURACAK

İsmail Yalçın ile hoca sorununu çözen Ereğli Belediyespor, transfere odaklandı. Öncelikle iç transfere yoğunlaşan Ereğli, yeni sezonda devam etmeyi düşündüğü futbolcular ile bir görüşme yapacak. Eflatun-beyazlı takım bu kapsamda 2 sezondur takımın formasını Zonguldaklı futbolcu Gökhan Zülfikaroğlu ile masaya oturacak.

*****************

2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de 3’üncü sezonunu yaşayacak Ereğli Belediyespor, yeni sezon öncesi işe hoca sorunu çözerek başlamıştı. 2 sezon çalıştığı Taner Demirbaş ile devam etmeyen eflatun-beyazlı yönetim, eski hocası İsmail Yalçın’ı takımın başına getirdi. Deneyimli çalıştırıcı İsmail Yalçın, yeni sezon öncesi ilk olarak birlikte görev yapacağı ekibi belirledi. Ardından Yalçın ve ekibi transfer çalışmalarına başladı.

 Transfer politikasını belirleyen Yalçın ve ekibi,  mevcut kadroda yer alan bölge futbolcularını takımda tutmak istiyor.  İç transferde harekete geçen yönetim, İsmail Yalçın’ın raporu doğrultusunda hareket edecek. Ereğli Belediyepsor yönetimi,  bu kapsamda Zonguldaklı futbolcu Gökhan Zülfikaroğlu ile bir görüşme yapacak. Ereğli, 2 sezondur eflatun-beyazlı formayı giyen Gökhan ile önümüzdeki günlerde bir görüşme yapacak. Şartlarda anlaşılması halinde taraflar anlaşma sağlayacak.

2 SEZONDUR EREĞLİ’DE

Kastamonuspor’dan Ereğli Belediyespor’a transfer olan Gökhan, 2 sezon önce eflatun-beyazlı formayı giydi. Ereğli’de ilk sezonunda 19 maça çıkan sağ kanat oyuncusu, bu sezon ise 18 maça çıktı. 2015-2016 sezonunda 18 kez formasını giydiği Ereğli’de 2 kez gol sevinci yaşadı.

Eren ARSLANYILMAZ