Kdz. Ereğli Belediyespor’dan transfer bombardımanı… Bölgesel Amatör Lig’de iddialı bir takım kurmak isteyen eflatun-beyazlı takım, dış transferde Gebze Sultanorhanspor’dan kaleci İlker Engin ile sol bek Erhan Şimşek ile anlaştı.

Bölgesel Amatör Lig takımı Kdz. Ereğli Belediyespor, transferde hareketli günler yaşıyor. Eflatun-beyazlı takım dış transferde son olarak Sultanorhanspor’dan kaleci ve sol bek transfer etti.

Geçtiğimiz sezon ilk kez mücadele ettiği ligde tecrübe kazanan ve bu sezon güçlü bir kadro kurmayı planlayarak şampiyonluk hedefleyen eflatun-beyazlı takım, bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdürüyor.  Transferde Antrenör Taner Demirbaş’ın raporu doğrultusunda hareket eden Kdz. Ereğli Belediyespor, önceki gün Tekirdağspor’dan orta saha oyuncusu Ergin Ersin, Kütahyaspor’dan sağ bek İlhan Aydın ile prensip anlaşmasın varmıştı. Kdz. Ereğli Belediyespor  dış transferde bu iki ismin dışında dünde 2 oyuncu ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Eflatun-beyazlı takım, Gebze Sultan Orhanspor’dan 30 yaşındaki file bekçisi İlker Engin ile 21 yaşındaki sol bek Erhan Şimşek ile prensip anlaşmasına vardı. Dış transferde 4 futbolcu ile el sıkışan eflatun-beyazlı takım, önümüzdeki günlerde işi resmiyete dökecek.

İÇ TRANSFERDE 7 FUTBOLCUNUN İŞİ BİTTİ

Kdz. Ereğli Belediyespor, dış transferde ki hareketliliğini iç transferde de sürdürüyor.  Taner Demirbaş’ın yeni sezonda kadrosunda görmeyi istediği oyuncularla bir bir anlaşıldı İlk olarak Kaleci Saha Erdal ve Gökhan Kuloğlu ile anlaşan eflatun-beyazlı takım dünkü görüşmelerin ardından 5 isimle ile yeniden nikah kıydı. Kaptan İbrahim Arıkan, kaleci Sayit, Oğuz Yalçın, Uğur Aydın Tunca ve Gökhan Hıdır ile anlaşma sağlandı.

Demirbaş’ın takımda kalmasını istediği Mahmut Bektaş, Barış Bayar ve Cemre Demirhan ile de önümüzdeki günlerde görüşecek.

KALECİ TRANSFERİ BİTTİ

Eflatun-beyazlı takım, kaleyi sağlama aldı.  iç transferde iki kaleci ile yeniden anlaştıktan sonra dış transferde de Sultanorhanspor’un file bekçisi İlker Aydın ile anlaşan Kdz. Ereğli Belediyespor böylelikle kaleci transferini noktaladı

 

Eren ARSLANYILMAZ