Bölgesel Amatör Lig’de ilk yarıyı 21 puanla 5’inci sırada tamamlayan Kozlu Belediyespor, transferde hareketli günler geçiriyor. İkinci yarı öncesi takıma takviye çalışmaları yapan yeşil-beyazlı yönetim, Antrenör Bülent Öztürk’ün raporu doğrultusunda 3 oyuncu ile temasa geçti.

Kozlu Belediyespor,  ilk görüşmesini, 2 sezon önce yeşil-beyazlı takımın formasını giyen ve Kdz. Ereğlispor’un da gündemine aldığı stoper oyuncusu Doğan Takıl ile gerçekleştirdi. Eskişehir Demirspor forması giyen 28 yaşında ki defans oyuncusu ile bir araya gelen yeşil-beyazlı yönetim, prensip anlaşmasına vardı.

Yeşil-beyazlı takım, Doğan Takıl’ın ardından dün 2 oyuncuyla daha görüşme odasına girdi. Kozlu Belediyespor yönetimi, transfer çalışmaları kapsamında Halide Edip Adıvarspor’da forma giyen sağ bek Burak Işıkay ile Manisa Büyükşehir’de oynayan sol bek Can Gümüşada ile görüştü. Şartlarda anlaşılması halinde bu iki oyuncu ile imzalar atılacak.

Kozlu Belediyespor,  ikinci yarı öncesi kadrosunu  takviye çalışmalarını sürdürecek. Yeşil-beyazlı takım  ara transfer sezonunda 5 oyuncu transfer edeceği öğrenildi.

Eren ARSLANYILMAZ