Zonguldak Kömürspor’da geçtiğimiz hafta sonu oluşan Süleyman Caner başkalığındaki yeni yönetim, dün ilk toplantısını yaptı. Kırmızı-lacivertli yönetim ,7 Eylül tarihinde startı verilecek lig öncesi transferi masaya yatırdı.

7 Eylül tarihinde başlayacak yeni sezon öncesi Zonguldak Kömürspor’da dün hareketli saatler yaşandı. Geçtiğimiz hafta sonu Süleyman Caner başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu, dün bir araya geldi. 30 kişiden oluşan yönetim kurulunun gündeminde transfer vardı… 

7 yıl aradan sonra mücadele edeceği Spor Toto 3’üncü Lig’de güçlü bir yönetimle yer almak isteyen Zonguldak Kömürspor geçtiğimiz hafta sonu olağan genel kurul yaparak başkanını seçti. Tek liste halinde yapılan ve 119 delegeden 85 üyenin oy birliği ile mevcut başkan Süleyman Caner, yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. İş, siyaset ve bürokrasi dünyasında önemli isimlerin yer aldığı Süleyman Caner başkanlığındaki  30 kişilik yönetim, takımı 2’nci lige çıkarmak için kolları sıvadı.  

Yeni yönetim, dün tam kadro toplandı. Kırmızı-lacivertli takımın Başkanı Süleyman Caner ve yönetim kurulu, ilk toplantıda gündemi belirledi. 7 Eylül’de başlayacak yeni sezon öncesi daha fazla vakit kaybetmek istemeyen Zonguldak Kömürspor, gündemin ilk sırasına transferi aldı.  Yönetim bu doğrultuda mali konular üzerinde yoğunlaşırken, Teknik Direktör Cahit Terzi’ye transferde tekrar tam yetki verdi.

BUGÜN-YARIN BOMBALAR PATLIYOR

Dün yapılan zirvenin ardından Teknik Direktör Cahit Terzi, daha önceden prensip anlaşmasına vardığı oyuncuları Zonguldak’a davet edecek. Bugün-Yarın Zonguldak’a gelecek oyuncularla son bir kez daha masaya oturacak Terzi, yönetiminde onayıyla transferleri resmileştirecek.

 

Eren ARSLANYILMAZ