Performansının yanı sıra attığı gollerle ‘Gol kraliçesi’ olan Dilara Sürül, birçok takım radarına girdi


TRANSFERİN GÖZDESİ

 

Zonguldak Gençlik Merkezispor’un tecrübeli kramponu Dilara Sürül, 2016-2017 sezonunu gol kraliçesi olarak kapattı.   Rakip fileleri 35 kez sarsarak 3.Lig 2.Grupta gol kraliçesi olan Dilara Sürül, bu etkili performansıyla 3’üncü Lig takımlarının transfer listesine adını yazdırdı.

*************

 2016-2017 sezonunda mücadele ettiği 3’üncü Lig 2’nci Grubu 28 puanla 8’inci sırada tamamlayan  Zonguldak Gençlik Merkezispor’un takım kaptanı  Dilara Sürül performansının yanı sıra attığı gollerle dikkat çekti.  Attığı 35 golle 2’nci Grubun gol kraliçesi olan tecrübeli isim, 3’üncü Lig takımlarının

İlimizi kadın futbolunda temsil eden   3’üncü Lig takımı, Zonguldak Gençlik Merkezispor’da 5’inci yılını tamamlayan 22 yaşındaki bayan futbolcu, her sezon olduğu gibi, bu sezonda attığı gollerle takımına hayat verdi. 2012 yılında  Zonguldak Gençlik Merkezispor ile  futbola başlayan  kaptan, geçen süre zarfında takımın en vazgeçilmez oyuncusu oldu. Takımın tecrübeli isimleri arasında yer alan ve  bu sezon oynadığı futbolun yanı sıra attığı gollerle beğeni kazanan Dilara, 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta rakip fileleri 35 kez sarsarak ‘Gol Kraliçesi’ unvanını aldı.  Dilara’nın bu performansı,  diğer 3’üncü Lig takımlarının dikkatini çekti.   3’üncü Lig ekipleri, Düzcespor, Ereğli Genç Yıldızspor, Sakarya Bayan Futbol Okulu ve Bursa Karabeylispor, Dilara’yı transfer etmek için sıraya girdi.

“KARARI DİLARA VE YÖNETİMİMİZ  VERECEK”

Zonguldak Gençlik Merkezispor antrenörü Selim Oral, “Kızımız 5 yıldır takımımızın gol yükünü çeken isimlerden bir tanesi. Takımın vazgeçilmezleri arasında. Bu sezonda attığı 35 golle grubumuzun gol kralı oldu. Tebrik ediyorum. Onun gösterdiği bu başarı sonucunda, Düzcespor, Ereğli Genç Yıldızspor, Sakarya Bayan Futbol Okulu ve Bursa Karabeylispor gibi takımlar bana ulaşarak Dilara’yı kadrolarına katmak istediklerini belirttiler. Kararı Dilara ve yönetimimiz  verecek. İnanıyorum kızımız daha üst liglerde ilimizi en iyi şekilde temsil edecek ”dedi.

Emre Can BAYRAM