Tepebaşıspor, Kozlu Belediyespor’un 38 yaşında ki tecrübeli eldiveni Aydın Gökdemir ve Kilimli Belediyespor’un tecrübeli oyuncusu Ercüment Yılmaz’ı transfer etti.

1.Amatör Küme takımlarından Tepebaşıspor, yeni sezona iddialı bir kadro kurarak şampiyonluk parolasıyla girmeyi hedefliyor. Teknik patron Hasan Şenol yönetiminde transfer çalışmalarına başlayan Tepebaşıspor, Kozlu Belediyespor’un 38 yaşında ki tecrübeli kalecisi Aydın Gökdemir ve Kilimli Belediyespor’un 38 yaşında tecrübeli oyuncusu Ercüment Yılmaz’la anlaştı. Tepebaşıspor, Kulüp Başkanı Serhat Yıldırım, transferlerin devam edeceğinin altını çizerek yeni sezonda da hedeflerin şampiyon olduğunu söyledi.

‘’Hedefimiz Süper Lig’’

Tepebaşıspor Kulüp Başkanı Serhat Yıldırım, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyerek, ‘’Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Görüştüğümüz oyuncular var. 1. Amatör Küme’de şampiyonluk yaşayacağımız oyuncuları kadromuza katıyoruz. Hedefimiz Süper Lig. İnşallah bu sezon şampiyon olarak bu takımı Süper Lige taşıyacağız’’dedi.

‘’Sponsor desteği ile Bölgesel Lige çıkaracağız’’

Süper Lige çıktıktan sonra da sponsor bularak takımı Bölgesel Lige çıkarmaya çalışacaklarını ifade eden Başkan Yıldırım, ‘’Geldiğimiz günden beri bu takımı Bölgesel Ligde olması için projeler üretiyorum. İlk önce 1.Amatör Küme’de şampiyon olduk. Şimdi sırada Süper Lige ayağı var. Onu da halettikten sonra asıl hedef Bölgesel Lig. Bunun için projelerim var. Sponsorluklar bularak bu takımı çıkarmak için elimden geleni yapacağım. Tepebaşı halkının da bu takıma sahip çıkmasını istiyorum’’dedi.

Emre Can BAYRAM