Zonguldak Kömürspor’un tribün liderleri Gökhan Çüteli, Taner Arslantürk ve Zeki Beybeyoğlu sosyal sorumluluk projesi kapsamında teravi namazı çıkışında ücretsiz 1500 adet dondurma dağıttı.

Sosyal sorumluluk projeleriyle yediden yetmişe herkesin gönlünde taht kuran Genç Zonguldak taraftar grubu yine bir sosyal sorumluluk projesiyle kırmızı lacivertli taraftarlardan büyük takdir topladı. Genç Zonguldak tribün lideri ve aynı zaman panda’nın lojistiği yapan Gökhan Çüteli, 1500 adet dondurma sponsoru olarak tribün liderleri, Taner Arslantürk ve Zeki Beybeyoğlu beraber Ulu camia ve Yeni camiinde teravi çıkışında 1500 adet dondurma dağıttı. 

Genç Zonguldak tribün lideri Gökhan Çüteli, “Öncelikle Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Bugün teravi namazı çıkışında sosyal sorumluluk projesi kapsamında ulu cami ve yeni caminde 1500 adet dondurma dağıttık.  Sosyal sorumluluk Projelerimiz devam edecek. Biz her zaman maddi ve manevi Zonguldak Kömürspor’un peşindeyiz. İnşallah gelecek sezonda da tribünler de yerimizi alacağız”dedi.

Emre CAN BAYRAM