Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Makine Dairesi ve İkmal Başkanlığı çalışanları, Sinan Demirci, Sezai Karataş, Hakan Güneş ve Mustafa Yılmaz, TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda ki antrenmanını ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu. Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Gümüşhanespor maçından 3 puan sözünü verdi.

“Seyirci ve şehir artık kenetlenmeye başladı”

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Makine Dairesi ve İkmal  Başkanlığı çalışanlarından Mustafa Yılmaz, artık şehrin kenetlenmeye başladığını söyleyerek, “Takımımız 6 haftadır iyi gidiyor. Çok memnunuz. İnşallah bu haftada Gümüşhanespor deplasmanından puan ve puanlarla dönersek, burada Niğdespor maçında seyirci rekoru kırarız diye düşünüyorum. Seyirci şehir artık kenetlenmeye başladı. Bizim TTK’da ki ağabeylerimiz sağ olsunlar böyle güzel bir organizasyon düşündüler. Bizler her türlü takımımızın arkasındayız ”dedi.

“Herkesi şehit madenci forması almaya davet ediyorum”

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Makine Dairesi ve İkmal Başkanlığı çalışanlarından, Sezai Karataş,Kömürspor’un maddi gelir sağlamak amacıyla çıkardığı şehit madenci formalarından herkesin alması gerektiğini söyleyerek,  “Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Makine Dairesi Başkanlığı çalışanları olarak, şehrimizin emeğin başkentinin takımının, Kömürspor’u bir ziyaret ederek, başarılar dilemek istedik. Kendilerine inanıyoruz güveniyoruz. İnşallah bu sene 2.Lig’de başarılı bir şekilde bizleri temsil ederek, PTT 1.Lige çıkaracaklar. Aslında bu takımın yeri Süper Ligdir. Ben buradan Zonguldak kamuoyuna çağrım olacak, takımımıza destek vermelerini bekliyoruz. Kulübümüz maddi gelir sağlamak amacıyla bu sene 3684 maden şehidinin isminin yazılı olduğu şehit madenci forması çıkardı. Herkesin bu formalardan alarak Kömürspor’a destek vermesini bekliyoruz.”

“Biz işçi milli takımıyız”

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz, TTK’nın  şehrin göz bebeği olduğunu söyleyerek, “Biz her zaman söylüyoruz biz işçi milli takımıyız. TTK’da bu şehrin göz bebeği. İki tane güzel bir kurum. TTK olmazsa Zonguldak olmaz. Zonguldakspor olmazsa da bu şehir olmaz. Bizleri destekleri içinde teşekkür ediyoruz. Her zaman işçisiyle üst kademesiyle yanımızda bekliyoruz onları. Çünkü biz işçi milli takımıyız. Bizler onları temsil ediyoruz ”şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM