Kozlu Taşkömürüspor’un Bolu’da mücadele edeceği rakipleri belli oldu

TUR BEKLİYORUZ

U15 Türkiye Şampiyonası 1’inci Kademe müsabakalarında boy gösterecek Kozlu Taşkömürüspor’un rakipleri belli oldu. 17-20 Mayıs tarihleri arasında Bolu Grup Merkezi’nde mücadele edecek temsilcimiz ile birlikte Sakarya, Karabük, Bartın, Kastamonu ve Düzce takımlarıyla karşılaşacak.

******************

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2017-2018 sezonu U15 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakaları 17 Mayıs tarihinde start alacak.  6'şar takımlı 19 grupta 17- 20 Mayıs 2018 tarihlerinde, 4 takımlı 1 grupta ise 18 - 20 Mayıs 2018 tarihlerinde oynanacak 1’inci kademe müsabakalarında ilimizi Kozlu Taşkömürüspor temsil edecek. Zonguldak şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan Kozlu ekibi, 17-20 Mayıs tarihleri arasında Bolu Grup Merkezi’nde boy gösterecek.

İŞTE RAKİPLER

20 grup merkezinde 118 takımın katılımıyla gerçekleştirilecek 1’inci kademede Bolu’da mücadele edecek temsilcimizin rakipleri belli oldu. Kozlu ekibi, Sakarya Erenlerspor, Karabük Safranbolu Belediyespor, Bartın Gençlerbirliğispor, Kastamonu Özel İdare Köy.Hiz. ve Düzce Çilimli Belediyespor olmak üzere 5 takımdan 2’si ile aynı gruba düşecek.  Gruplar, bugün Bolu ASKF’de yapılacak kura çekimi ile belirlenecek.

 

Şampiyonlardan Yılmaz’a ve Başdağ’a ziyaret

U-15 Ligini şampiyon olan Kozlu Taşkömürüspor, Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakaları öncesinde Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve  Kozlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ’ı ziyaret etti.   Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ile Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ, şampiyonluktan dolayı  antrenörleri ve futbolcuları kutlayarak yarın başlayacak şampiyon öncesi başarılar diledi.

Emre Can BAYRAM