Zonguldak Kömürspor’da 2 yıl forma giyen ve takımın başarılarında önemli katkılarda bulunan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Turan Yılmaz, açıklamalarda bulundu. Yılmaz, birçok takımdan transfer teklifi aldığını söyleyerek, Zonguldak Kömürspor’dan gelebilecek teklife olumlu bakabileceğini vurguladı.

Adliyespor’dan Zonguldak Kömürspor’a transfer edilen ve geldiği günden beri taraftarın ve Zonguldak Kömürspor camiasının sevgilisi haline gelen Turan Yılmaz’a teklifler yağıyor.. Zonguldaklı antrenör Cahit Terzi’nin gözde oyuncularından Turan Yılmaz, Zonguldak Kömürspor’da sözleşmesinin sona ermesi ile birlikte Terzi’nin çalıştırdığı Yeni Orduspor’a transfer olmuştu. Yeni Orduspor ile 1 yıl sözleşme imzalayan ve sezon sonunda sözleşmesi sona eren Turan Yılmaz’ın şu an bonservisi elinde bulunuyor.

‘’Zonguldak’tan teklif gelirse değerlendiririm’’

Zonguldak’ı ve Zonguldak Kömürspor’u sevdiğini ifade eden tecrübeli oyuncu Turan Yılmaz, “Herhangi bir teklif gelmedi Zonguldak Kömürspor’dan. Çünkü henüz hoca belli değil. Cahit Hoca ya da Şenol Hoca deniliyor ama belli değil. Herhangi bir görüşmemiz olmadı. Başka takımlarda çok fazla teklif var ama. Zonguldak Kömürspor’dan teklif gelmesi halinde elbette düşünürüm. Zonguldak’ın ekmeğini yedik sonuçta. Teklif gelirse de oturur, konuşuruz, anlaşmaya gideriz. Zonguldak benim için önemli. Burada güzel günlerim geçti. Tanıdığım ve bildiğim bir yer oldu. Teklifin gelmesi halinde değerlendirebiliriz’’diye konuştu.

Emre Can BAYRAM