Türk futbolcu Berfin Yılmaz, Azerbaycan U19 Milli takım kampına davet edildi

 

TÜRK FUTBOLCU, AZERBAYCAN MİLLİ TAKIMI İLE BAKÜ’DE KAMPTA 

 

Bayanlar 3.Lig ekibi Kdz. Ereğli Genç Yıldızspor’un 18 yaşında forveti Berfin Yılmaz, U-19 Azerbaycan milli takım kampına davet edildi. Yılmaz, kampta başarılı görüldüğü takdirde ise Azerbaycan U19 Kızlar Elit Ligi milli takımında forma giyecek.

*************

 

Zonguldak Gençlik Merkezispor altyapısında yetişen ve sezon başında Kdz. Ereğli Genç Yıldızspor’a transfer olan 18 yaşında forvet oyuncusu Berfin Yılmaz,  Azerbaycan U19 yaş milli takım kampına davet edildi.

Zonguldak Gençlik Merkezispor ve Ereğli Genç Yıldızspor’dagösterdiği başarılı futbolla takip altına alınan genç forvetoyuncusu Berfin Yılmaz, Azerbaycan milli takım antrenörleri tarafından beğenildi. Türkiye ile Azerbaycan arasındaki protokol gereği,  yasal olan bu davet üzerine Kdz. Ereğli Genç Yıldızspor’un başarılı forvet oyuncusu Berfin Yılmaz dün, kentten ayrılarak kampın yapılacağı Azerbaycan’ın Bakü kentine gitti.  5 gün boyunca Bakü’de kampa girecek Yılmaz, kampta da başarılı görüldüğü takdirde ise Azerbaycan U19 Kızlar Elit Ligi milli takımında forma giyecek.

“İNŞALLAH BİR GÜN TÜRK MİLLİ TAKIM FORMASINI DA GİYERİM”

Milli oyuncu Berfin Yılmaz, “Geçtiğimiz günlerde Azerbaycan’ın milli takım antrenörleri hocama ulaşarak beni kampa davet ettiler. Yasal olduğu için bizde kabul ettik. Benim için hayırlısı olsun. Azerbaycan kardeş ülkemiz. İnşallah ilimizi ülkemizi Azerbaycan forması altında temsil edeceğim. Benim Azerbaycan’la ilk milliğim oldu. Çok mutluyum. İnşallah bir gün Türk milli takımının da formasını giyerim. Bana güvenen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Emre Can BAYRAM